Selostaja avautui v*tutuksestaan Huuhkajien suurena iltana – päätyykö selostuskoppiin Suomen eturivin näyttelijä?

© Kuva: Getty Images

Suomessa suunnitellaan monien mielissä suuria jalkapallobileitä ensi perjantaille, kun Huuhkajat kohtaa Töölössä Liechtenstein. Jos lilliputtimaa kaatuu kello 19 alkavassa ottelussa, varmistaa Suomi historiallisen arvokisapaikkansa.

Samaan aikaan pelataan Suomen lohkossa toinenkin peli, Armenia-Kreikka. Viasat ja Viaplay lähettävät myös tuon pelin suorana ja suomeksi selostettuna. Epäkiitollisen selostustehtävän sai Mikko Aaltonen.

– Tuo peli on mun selostusurani 422. ottelu. Samalla se on ensimmäinen ottelu, joka v*tuttaa selostaa. Siitä huolimatta teen sen täysillä ja ammattiylpeydellä. Suomi menee kisoihin, olin selostamossa tai en. Se on se mikä merkitsee, Aaltonen kirjoitti Twitterissä.

Ne jalkapallon ystävät, jotka eivät Telia 5G Areenalle mahdu, tapittanevat silmä kovana Huuhkajien otteita olohuoneissaan, ravintoloissa tai kaupunkien keskustoihin pystytettävien jättiscriinien äärellä. Todennäköisesti Armenia-Kreikka ei tule kovin kummoisia katsojamääriä saamaan, ja Twitterissä onkin noussut pienimuotoinen empatian käynnistämä kansanliike selostaja-Aaltosen vapauttamiseksi.

Yllätyskäänne asiassa saatiin, kun maamme suosituimpiin näyttelijöihin lukeutuva Petteri Summanen tarjoutui selostamaan Armenia-Kreikka -ottelun – kieli poskessa, tai sitten ei. Ainakin Summanen totesi selostamisen olevan ”suuri kunnia”. Viasatillakin oltiin hereillä, ja Summaselle vastattiin näin:

– Loistavaa! Laitas ääninäytettä tulemaan ja ole yhteydessä niin katsotaan mitä tehdään. Nuorille ja nouseville tähdille on aina kysyntää, Viasatin vastaus Summaselle kuului.

Vielä neljä päivää, ja viimeistään silloin saadaan tietää, johtaako kansanliike Aaltosen ”vapauttamiseen”, ja selostaako Armenia-Kreikan kenties muun muassa Studio Julmahuvista tuttu Summanen, joku muu vai ei kukaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.