Jasse Tuominen pukee tulevilla kausilla päälleen BK Häckenin keltamustat värit. Suomalaisille tuttu göteborgilaisseura kertoi asiasta sivustollaan maanantaina. Sopimus on kolmivuotinen.

Huuhkajat-debyyttinsä vuonna 2017 tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Häckeniin valkovenäläisestä BATE Borisovista, jota ehti edustaa kolmen kauden ajan.

– Koko paketti täällä tuntuu hyvältä. Olen jutellut seuran hyvin tuntevien ihmisten kanssa, ja heillä on ollut vain hyvää sanottavaa. Myös valmentajan kanssa käydyt keskustelut vakuuttivat minut, ja uskon että tämä siirto on juuri haluamani.

Valmentaja Sonny Karlsson uskoo myös tulevaan yhteistyöhön.

– Saamme Jassen muodossa juuri sellaisen pelaajan, jota tarvitsemme. Olemme nähneet hänessä nopeutta, tekniikkaa ja viimeistelytaitoa. Ajattelemme häntä ensisijaisesti kärkipelaajana, mutta myös mahdollisena kymppipaikalle. Laitahyökkääjän tontti on myös mahdollinen.

Juuri 24 vuotta täyttäneen Tuomisen sopimus BATE:n kanssa olisi jatkunut vielä ensi kesään saakka.

Muiden muassa puolustaja Kari Arkivuon entisenä seurana tunnetun Häckenin viime kausi Allsvenskanissa oli hyvä, joukkue sijoittui sarjassa lopulta kuudenneksi.