Nostaako Glen Kamara illalla cup-kannua? Rangersin kannattajat janoavat pyttyä ”epätoivoisesti”

© Kuva: Getty Images
Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Suomen jalkapallomaajoukkueen runkopelaajan Glen Kamaran edustama Glasgow Rangers kohtaa sunnuntaina Skotlannin liigacupin finaalissa arkkivihollisensa Celticin.

Rangers ajautui kaudella 2011-2012 taloudelliseen ahdinkoon ja aloitti tarinansa uudelleen alasarjoista. Nyt Skotlannin toinen jättiläisistä on palannut huipulle, mutta pyttyjä se ei ole vielä toistaiseksi kyennyt voittamaan. Sunnuntaina sellainen olisi tarjolla.

– Emme ole voittaneet mitään pitkään aikaan. Olen tuntenut sen siitä lähtien kun tänne saavuin. Fanit ovat intohimoisia ja haluavat epätoivoisesti pyttyä, Rangersin toppari Connor Goldson sanoi RangersTV:n haastattelussa.

– Meillä on mahtava tilaisuus sunnuntaina korjata asia ja lopettaa pitkä odotus. Toivottavasti teemme paljon ihmisiä onnelliseksi, Goldson jatkoi.

Rangersin ja Celticin kohtaamiset tunnetaan nimellä Old Firm ja näiden kahden Glasgow´n joukkueen kohtaamista pidetään kaikilla mittareilla yhtenä maailman merkittävimmistä paikallisotteluista.

– Old Firm-peleissä jokaisen tarvitsee suorittaa maksimitasolla. Jos me kaikki pystymme antamaan 100-prosenttisen panoksen ja pelaamme kuten parhaimmillaan pystymme, se toivottavasti riittää voittomitalien saamiseen.

Rangers ja Celtic iskevät yhteen klo 17 alkaen. Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Viasat Urheilu -kanavalla ja suoratoistopalvelu Viaplayssa kello 16.50 alkaen.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!