© Kuva: Juha Tamminen

HIFK – HJK: Stadin talviderby cupissa

Suomen Cup
HIFK – HJK
Lauantai 01.02. klo 13:30

Lauantaina Suomen Cupissa pelataan tämän vuoden ensimmäinen Stadin derby. Talin Palloiluhalli on odotettavasti loppuunmyyty, kun rakkaat kilpakumppanit hakevat asetelmia tulevaan kauteen ja yrittävät samalla menestyä Suomen Cupin alkulohkossa.

HIFK:n runko on pysynyt viime kaudesta aivan mukavasti kasassa. Lähtijöitä on muutama, esim. Njazi Kuqi ja tilalle on pyritty hankkimaan laadukkaita vahvistuksia, kuten Joel Mero, Sakari Mattila sekä Moshtag Yaghoubi. Maalivahti Arnold Origi on toipunut loukkaantumisestaan ja pelasi viime viikonloppuna Honkaa vastaan ensimmäisen ottelunsa puoleen vuoteen. Kyseinen ottelu oli hyvin tasainen ja 1-1 lukemat olivat oikeutettu lopputulos.

HJK on kasannut itseään epäonnistuneen kauden jälkeen. Joukkue ei ole miesmuistiin jäänyt europelien ulkopuolelle ja näyttää siltä, ettei tänä vuonna haluta jättää mitään sattuman varaan. Laatupelaajia on hankittu kosolti, mm. Lucas Lingman, Roope Riski, Antonio Reguero ja Rasmus Schüller. Jopa HJK:n vaihtopelaajista saisi kentälle Veikkausliigassa pärjäävän yhdistelmän. Ensimmäisessä Cupin lohko-ottelussa Klubi kaatoi TPS:n vakuuttavasti 3-0.

Lyö vetoa ottelusta:

Odotan HJK:lta tällä kaudella huomattavaa tasonnostoa. HIFK on kovaa taisteleva joukkue, mutta tipsi menee tässä derbyssä Klubille. Vetosuositus on HJK voittaa ottelun kertoimella 1,66.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.