Huuhkaja-pelaajien Bayer Leverkusen jatkoi valmentajansa sopimusta – ”Kädenjälki nähtävissä”

© Kuva: Getty Images
Suomen Cupissa KuPS - RoPS! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Lukas Hradeckyn ja Joel Pohjanpalon Bayer Leverkusen pelaa jatkossakin hollantilaisvalmentaja Peter Boszin komennossa. Boszin sopimus olisi umpeutunut tämän kauden päätteeksi, mutta seura jatkoi sitä kattamaan vielä kaksi seuraavaakin kautta, kesään 2022. Samalla jatkokontrahdin saivat myös apulaisvalmentaja Hendrie Krüzen ja kuntovalmentaja Terry Peters.

Koko valmennustiimi aloitti työnsä Bayer Leverkusenissa uudenvuodenpäivänä 2019. Viime keväänä Bosz johdatti joukkueen yhdeksänneltä sijalta aina neljän parhaan joukkoon ja Mestarien liigaan asti.

– Arvostamme Peter Boszin jokapäiväistä työtä suuresti. Hän haluaa peluuttaa toiveidemme mukaisesti viihdyttävää ja ennen kaikkea menestyksekästä jalkapalloa, Leverkusenin johtokunnan puheenjohtaja Fernando Carro kommentoi.

– Bosz on valmentaja, jonka kädenjälki on nähtävissä jokaisissa treeneissä ja jokaisessa pelissä. Hänellä on tärkeä kyky kehittää joukkuetta jatkuvasti, urheilujohtaja Rudi Völler puolestaan kehui.

– Peterin peliajatus istuu meille hyvin. Bayer 04:n tavaramerkki on aggressiivinen ja dominoiva tempojalkapallo ja suuri peli-ilo. Olemme iloisia, että yhteistyö jatkuu myös tämän kauden yli. Nyt oli oikea aika tehdä jatkosopimus.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Suomen Cupissa KuPS - RoPS! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!