Saksalaisen jalkapallon ystävät saivat viikon alkajaisiksi iloisia uutisia. Viasat tiedottaa, että Saksan Bundesliiga näkyy jatkossakin Viasatilla ja Viaplaylla aina vuoteen 2025 saakka.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Bundesliiga jatkuu Viaplayssa ja Viasatilla aina vuoteen 2025 asti! ⚽️🇩🇪 #Bulifi #Viaplay #SuoraYhteys

LUE LISÄÄ: epressi.com/tiedotteet/urh…

Viasatin emoyhtiö Nordic Entertainment Group (NENT Group) on varmistanut Bundesliigan mediaoikeudet yksinoikeudella samassa rysäyksessä Suomeen, Ruotsiin, Tanskaan, Norjaan ja Islantiin. Näin jokaisella sopimusjakson kaudella tullaan näkemään Viaplay-palvelussa yli 300 suoraa bundesliigaottelua, joista useita näytetään myös Viasatin urheilukanavilla. Sopimukseen sisältyy myös yksinoikeus Saksan Super Cupiin, 2. Bundesliigaan sekä Bundesliigan putoamiskarsintoihin.

Bayern Münchenin ja Borussia Dortmundin kaltaisten maailmantähtiä kuhisevien suurseurojen lisäksi suomalaiset pääsevät siis nauttimaan jatkossakin myös muun muassa Lukas Hradeckyn, Niklas Moisanderin, Joel Pohjanpalon ja Fredrik Jensenin otteista.

[readmore from=TV-oikeudet]

– Bundesliiga on yksi Euroopan parhaista ja kiinnostavimmista liigoista, sekä äärimmäisen mielenkiintoinen pohjoismaisesti. Pitkä yhteistyösopimus takaa faneille mahdollisuuden seurata omia suosikkejaan viikoittain Viaplayssa, Kim Mikkelsen NENT Groupilta toteaa tiedotteessa.

NENT Groupilla on oikeudet Suomessa myös muun muassa Valioliigaan, UEFA Nations Leagueen, jalkapallon EM-karsintoihin, Ligue 1:een ja FA Cupiin.