© Kuva: Juha Tamminen

KuPS – RoPS: Panokseton päätösottelu

Suomen Cup
KuPS – RoPS
Perjantai 28.02. klo 18:30

Suomen Cupin B-lohko on yhtä ottelua vaille valmis. Perjantaina pelattavassa KuPSin ja RoPSin välisessä kamppailussa ei ole cupin suhteen enää panosta, vaan ottelu toimii valmistautumisena Veikkausliigakauteen. KuPS on jo varmistanut paikkansa cupin jatkopeleihin, kun RoPSin urakka puolestaan jää alkulohkoon.

KuPSin lohkovaihe on sujunut aivan hyväksyttävästi, mutta ilman suurta loistoa. Peli on ottelu ottelulta alkanut näyttää paremmalta. Kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä tähän mennessä on siis jo varmistanut jatkopaikan, joten tähän otteluun pystytään tulemaan rennosti ja tarjoamaan kenties peliaikaa niille, jotka ansaitsevat näytön paikkoja. Päävalmentaja Arne Erlandsenin mukaan jalkeilla on joka tapauksessa hyvä kokoonpano. Lainapestillä joukkueeseen liittyvä Urho Nissilä saatetaan nähdä myös tositoimissa.

RoPSin alkulohko ei ole ollut tähän asti mikään täyttymys – plakkarissa on neljän ottelun jälkeen vain yksi tasapelipiste. Niukalla budjetilla operoivan napapiirin ylpeyden heikkoutena voi tähän asti mainita puolustuksen – kaikissa otteluissa on omissa soinut vähintään kerran. Joukkue on vielä rakennusvaiheessa ja vahvistuksia sopii vielä odottaa ennen Veikkausliigakauden alkua. Vesa Tauriaiselle ei silti voi nähdyn perusteella odottaa helppoa kautta.

Lyö vetoa ottelusta:

KuPSin tiukka pakka ei tee vieraiden tehtävää perjantaina helpoksi. Vetopuolella yritetään vieraiden jäämistä maaleitta. Kuopiolaisille on tehty tähän asti lohkossa vain kaksi maalia, joten tämä on varsin realistinen skenaario. Vetosuositus on Rops: maalien määrä alle 0.5 kertoimella 1,99.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.