Ex-agentti paljasti Neymarin uuden siirtosumman ja Real Madridin kiinnostuksen: ”Kävin Madridissa monta kertaa”

© Kuva: Getty Images

Koronaviruspandemia lienee tehnyt selväksi sen, että Neymarin muhkea siirtosummien maailmanennätys pysyy voimassa vielä paljon ounasteltua pidempään. PSG maksoi Barcelonalle brasilialaisesta 222 miljoonaa euroa kesällä 2017. Tänä kesänä tuskin kenestäkään maksetaan edes puolia tosta summasta, vaan edessä on takapakki siirtokorvausmittareilla.

Neymar on viimeisten parin vuoden ajan ollut säännöllisissä huhuissa Barcelonaan. Hänen entinen agenttinsa Wagner Ribeiro kertoi kuitenkin ESPN:n haastattelussa, että myös Real Madrid oli viime kesänä tosissaan PSG-tähden kintereillä. Neuvotteluja hoiti Wagner Ribeiro, joka vieraili toukokuussa Real Madridin puheenjohtajan Florentino Pérezin juttusilla.

– Kävin Madridissa monta kertaa, sillä Florentino haaveili Neymarin hankkimisesta. Olin viime vuoden toukokuussa Pérezin toimistossa, ja hän itse sanoi minulle haaveilevansa Neymarista edelleen, Ribeiro totesi.

Tuolloin Neymar kuitenkin mieli edelleen takaisin Barcelonaan, niin kuin tekee medialähteiden mukaan edelleen. Viime kesänä paluu Camp Noulle oli tiettävästi niin lähellä, että Neymar etsi jo Barcelonasta taloa.

Tähän mennessä PSG on pyytänyt Neymarista jokseenkin samaa summaa minkä se itse miehestä maksoi. Tilanne on kuitenkin sikäli muuttunut, että pelattuaan kolme vuotta Paris Saint-Germainissa edelleen alkuperäisellä sopimuksella, Neymar saa halutessaan lähteä PSG:stä, vaikkei seura haluaisikaan myydä.

Tuossa skenaariossakaan PSG ei toki tyhjin käsin jäisi, vaan Barcelonan – tai muun ostavan seuran – pitäisi maksaa pariisilaisille FIFA:n määrittelemä hyvitys. Tuonkin summan Wagner Ribeiro haastattelussa paljasti.

– FIFA määritteli jo Neymarille hinnan. Se on tietty prosenttiosuus PSG:n maksamista 222 miljoonasta. Nyt Neymar maksaa 164 miljoonaa euroa.

Enää ei siis Barcelonalta pyydettäisi lähellekään 200 miljoonaa euroa. Muhkea on korvaus silti edelleen, sillä 164 miljoonaakin olisi enemmän kuin yhdestäkään toisesta pelaajasta on maksettu. Ja luultavasti myös Barcelonalle tänä kesänä liikaa.

Lähde: Mundo Deportivo


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.