Somessa hurmannut kriisiajan Suomen Cup edennyt välierävaiheeseen – mikä neljästä mestariksi?

© Kuva: Juha Tamminen

Kansallinen liiga, Veikkausliiga, Ykkönen, Kakkonen ja kaikki alemmat sarjat. Jokainen näistä joutui lykkäämään sarjakauden 2020 aloitusta, kun koronaviruspandemia eteni Suomeenkin ja johti erinäisiin liikkumis- ja kokoontumisrajoituksiin tartuntojen hillitsemiseksi.

Suomen Cupissa ehdittiin sentään pelata lohkovaihe valmiiksi, mutta juuri neljännesvälierien kynnyksellä peleihin tuli stoppi. Jottei tekemisen puute kuitenkaan päässyt pahemmin vaivaamaan, siirrettiin Suomen Cup sujuvasti ja mutkattomasti Twitteriin. Aloitteen neljän suoralla pelattavista cup-mittelöistä teki AC Oulu, ja kaikki cupissa jatkavat seurat liittyivät mukaan.

Tiistaina Neljän suoran cup-formaatissa selvitettiin viimeinen välieräjoukkue KTP:n ja TiPS:n välisessä mittelössä. Onneksi Uudenmaan eristämistoimet eivät yllä Twitter-otteluihin, ja vaikka KTP olikin ottelun virallinen kotijoukkue, pystyivät molemmat osapuolet pelaamaan turvallisesti kotoaan.

Pitkäksi venyneen taiston vei nimiinsä KTP, ”Antti Mäkijärven viimeistelemällä voittomaalilla”.

Neljän parhaan joukkoon ovat selvinneet Veikkausliigan Honka ja Inter, sekä Ykkösen KPV ja KTP. Otteluparit ovat KPV-Honka ja Inter-KTP. Pelit pelataan välillä 4.-10. huhtikuuta.


EL CLÁSICO – 50€ LISÄVOITTO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö 1€ ennakkoveto Barcelonan tai Real Madridin 1×2-voitosta.

Saat joukkueesi voittaessa 50€ lisävoiton!