Hradeckyn veljessarjan keskimmäinen siirtyy Kakkoseen: ”Tunnen molemmat valmentajat”

© Kuva: Juha Tamminen

Kakkoseen kaudeksi 2020 noussut Pargas IF eli tuttavallisemmin Piffen tiedottaa kotisivuillaan erittäin nimekkäästä vahvistuksesta. Piffeniin siirtyy 85 veikkausliigaottelun kokemuksella 27-vuotias Tomas Hradecký, Huuhkaja-vahti Lukas Hradeckýn pikkuveli ja SJK:n Matej Hradeckýn isoveli.

Kaksi nuorinta Hradeckýa olivat viime kaudella kasvattajaseuransa TPS:n kirjoilla. Tomas Hradecký pelasi vaikeasta loukkaantumisesta toivuttuaan lopulta vain kahdeksan ottelua loppukaudesta, mutta juhli kauden päätteeksi Veikkausliigaan nousua. Talvella hän pelasi neljä ottelua Suomen Cupia TPS:n paidassa, mutta nyt ura jatkuu Kakkosessa.

– Kausi oli suht vaikea, peliaikaa ei tullut riittävästi aikaisemman vakavan loukkaantumisen vuoksi. Nousimme kuitenkin takaisin liigaan ja siitä olen todella tyytyväinen, vaikka rooli ei ollut sitä mitä olin halunnut, puolustava keskikenttäpelaaja kertoo PIF:in kotisivujen haastattelussa.

Piffeniä valmentavat Stefan Strömborg ja Kari Virtanen, jotka ovat molemmat Hradeckýlle tuttuja. Se ratkaisi lopulta seuravalinnan.

– Päätin tulla Piffeniin, koska minulle löytyy mielestäni sopiva rooli joukkueessa. Organisaationa todella hyvä seura ja tunnen molemmat valmentajat entuudestaan, se helpotti myös päätöstä, hän kertoo.

– Kotiyleisö voi odottaa taistelevaa joukkuepelaajaa, joka omaa hyvän syöttötaidon ja pelikäsityksen.

Hradecký on pelannut Veikkausliigaa IFK Mariehamnissa, SJK:ssa, RoPS:ssa ja TPS:ssä. Lisäksi hänellä on takanaan kaksi peliä Tshekin pääsarjaa.

Piffenin GM, Paraisilla itse juniorina pelannut seitsenkertainen suomenmestari Mathias Lindström odottaa luonnollisesti Hradeckýlta suurta panosta.

– Tomaksella on rutiinia korkeammilta sarjatasoilta, ja odotamme häneltä johtajuutta kentällä. Tomas pelaa keskellä, joko puolustuksessa tai keskikentällä. Tomaksella on vielä parhaat vuodet edessäpäin, ja uskomme että hän saa Piffenissä näyttää kuuluvansa korkeammalle tasolle, Lindström kertoo.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.