Norwichin hyökkääjä Teemu Pukki on pidetty henkilö joukkueessaan. Norwichin kapteeni Grant Hanley avasi, minkälainen Pukki on joukkueen jäsenenä. Hanley myös paljasti, että suomalaishyökkääjä ei heti löytänyt hänen kanssaan yhteyttä.

Pukki siirtyi kesällä 2018 Norwichiin ilmaisella siirrolla tanskalaisesta Brøndbystä. Hanley kertoi, ettei hänen ja Pukin välit olleet aluksi parhaat mahdolliset. Hanley koetteli Pukin hermoja.

– Hän varmaan kertoisi tästä ensimmäisenä. Hän tuli kesällä (2018) ja jouluun saakka hän vihasi minua, siis vihasi minua. Minä ärsytin häntä koko ajan, ja sitten menimme joulujuhliin yhdessä. Siitä asti olemme olleet parhaat kaverit, Hanley paljastaa Norwichin videolla, jossa hän keskustelee Celticin kapteenin Scott Brownin kanssa.

Pukki on ollut Norwich-ajanjakson aikana hyvin vähän loukkaantuneena. Pelejä on jäänyt todella vähän väliin. Hanleyn mukaan Pukki ei koskaan ole hoidettavana huoltohuoneessa.

– Hän ei ole koskaan loukkaantunut. Häntä ei näy koskaan huoltohuoneessa saamassa hoitoa. Hän vain menee eteenpäin.

Hanley myös luonnehti, minkälainen joukkuekaveri Pukki on. Kehuja satoi paljon.

– Häntä ei todellakaan kiinnosta muiden mielipiteet. Ehkä siksi pojat pitävät hänestä. Häntä ei vaan voisi vähempää kiinnostaa, mitä muut hänestä ajattelee. Hän vain saapuu paikalle, istuu alas ja pelaa Candy Crushia, menee treeneihin, käy suihkussa ja lähtee kotiin.

– Hän on hyvä tyyppi, niin maanläheinen. Ei mitään hienostelua, hän vain haluaa tulla paikalle ja hoitaa hommansa, tehdä kovasti töitä. Hän myös tykkää käydä kaljalla poikien kanssa, Hanley jatkaa kuvailua.

Voit katsoa videon alta. Jos et näe, voit katsoa sen täältä.