Fabio Capello valmensi Real Madridia vuosina 1996-1997 sekä 2006-07. Viime päivinä Capellon kommentit ovat saaneet runsaasti huomiota.

Capello kertoi Sky Sport Italialle hiljattain, että suurin lahjakkuus, jota hän on valmentanut, on brasilialainen Ronaldo. Capello kuitenkin totesi, että Ronaldo olisi myös tuottanut paljon ongelmia pukukopissa, koska hän järjesti paljon esimerkiksi juhlia.

Lisäksi Capello kertoi, että Real Madridin hyökkäyksessä maaleja iskenyt Ruud van Nistelrooy olisi kertaalleen tullut sanomaan Capellolle, että pukukopissa haisisi alkoholi. Nistelrooy kuitenkin nopeasti kumosi väitteet omalla Twitter-tilillään.

– Haluan ehdottomasti kiistää sellaiset väitteet. Pukukopissa näkyi ensimmäisestä päivästä lähtien maksimaalinen ammattilaisuus, Nistelrooy kirjoittaa.

– Kaikki pelaajat tekivät töitä ammattimaisesti, logon ansaitsemalla arvostuksella.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit kasoa sen tästä. Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Ruud van Nistelrooij

@RvN1776

Ruud van Nistelrooij

@RvN1776
A tenor de unas declaraciones que se le atribuyen a Fabio Capello, señalando que yo, en su día, le comenté que el vestuario del @realmadrid "olía a alcohol" quiero desmentir rotundamente tales afirmaciones. Ese vestuario desde el primer día demostró una profesionalidad máxima.
Desde el primer hasta el último compañero trabajamos y defendimos el escudo del club de una forma íntegra y profesional.

Nistelrooyn kommentit nousivat esiin keskiviikkona. Capello ehtikin nopeasti korjaamaan väitteitään Cadena Serin haastattelussa.

– Ei, ei, se oli vitsi. Hän kertoi minulle kauan sitten, että Real Madridin pukuhuoneessa haisi alkoholi, mutta se tapahtui vasta kun hän oli lähtenyt Real Madridista. Olen varma, etten valehdellut, vähiten sellaisesta pelaajasta, jota rakastin pelaajana ja persoonana. Ymmärrän, että hän sanoi sen ikään kuin vitsinä, ei hän oikeasti haistanut (kopissa) alkoholia, Capello selitti.

Lisäksi Capello täsmensi sanomisiaan Ronaldosta, jota hän yhä edelleen pitää lahjakkaimpana pelaajana, jota hän on valmentanut.

– Ronaldolla oli uskomattoman paljon laatua, en ole nähnyt mitään vastaavaa. On totta, että hän oli todella läski, eikä hän halunnut harjoitella tai pudottaa painoaan. Mutta hän on laadukkain pelaaja koskaan, jota olen valmentanut, Capello sanoi.