La Liga
Real Madrid – Valencia
Torstai 18.06. klo 23:00

Torstain kärkimatsi La Ligassa on eittämättä Real Madridin ja Valencian välinen kamppailu. Madridilaiset yrittävät pysyä Barcelonan kannassa ja mestaruustaistossa kiinni, kun taas Valencian edessä siintävät europaikat muutaman pisteen päässä. Panosta riittää torstaille siis molemmilla joukkueilla ja katsojien puutteesta huolimatta ottelussa tulee olemaan tulta ja tappuraa.

Realin paluu tauolta sujui odotusten mukaisesti, eikä piskuinen Eibar pystynyt haastamaan Los Blancosia kunnolla. Kokonaisuudessaan ottelusta jäi melko haalea tunnelma. Tuntuvasti vahvempaa Valenciaa vastaan vaatimustaso nousee oleellisesti, eikä höntsäilyn makua saa enää olla kentällä. Zinedine Zidanella on käsissään muutamia loukkaantumisia, mutta Luka Jovicin poissaolosta huolimatta kentälle saadaan vahva nippu.

Valencia ei käyttänyt Levantea vastaan paikkojaan tarpeeksi tehokkaasti hyväkseen ja niinpä Albert Celadesin suojateille kävi vanhanaikainen: paikallisvastustaja tuli Mestallalla tasoihin aivan lopussa pilkkumaalilla. Pettymys on varmasti melkoinen, mutta torstain matsissa vastus kovenee, eikä asia murjottamalla parane. Celades joutuu pohtimaan erityisesti alakerran kokoonpanoa: etenkin Gabriel Paulistan paluuta odotellaan varmasti innolla.

Lyö vetoa ottelusta:

Isännät ovat luonnollisesti selkeitä suosikkeja torstain taistoon, mutta markkinoilla on ilmassa jo ylireagointia – Valencian saamat tasoitukset ovat yksinkertaisesti liian suuria. Niinpä lähdetään tasoitusvetoon, jolla lunastetaan vielä maalin tappiollakin – vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Valencia +1.5 kertoimella 1,80.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO