ÖT: Äiti vahvisti – Roman Eremenko sairasti koronan: ”Hän menetti maku- ja hajuaistinsa ja hänellä oli hengitysvaikeuksia”

© Kuva: Getty Images

Venäläistä FK Rostovia edustava Roman Eremenko sairasti koronaviruksen aiheuttaman taudin, mutta on tällä hetkellä jo paranemaan päin. Asiasta uutisoi pohjanmaalainen paikallislehti Österbottens Tidning.

Eremenkon äiti vahvisti lehdelle, että Eremenko todella oli yksi tartunnan saaneista Rostovin pelaajista. Asiasta uutisoitiin kesäkuun puolivälin jälkeen, jonka jälkeen koko Rostovin joukkue asetettiin kahden viikon karanteeniin.

– Hänellä ei ollut kuumetta, mutta hän menetti maku- ja hajuaistinsa ja hänellä oli hengitysvaikeuksia. Hän ei tarvinnut sairaalahoitoa, vaan oli joukkueen kanssa hotellissa Rostovissa noin kuukauden. Häntä hoidettiin siellä hyvin ja lääkäri tutki joukkueen, Eremenkon äiti Nelia kertoi ÖT:lle.

Nelia Eremenkon mukaan Roman aloitti harjoittelun liian aikaisin ja joutui pitämään vielä uuden tauon harjoittelusta. Eremenko ehti myös pelata yhdessä ottelussa, mutta joutui nopeasti takaisin pakkolepoon.

– Roman aloitti harjoittelun liian aikaisin ja väsyi. Sen vuoksi hänen täytyi levätä kaksi viikkoa. Hän aloitti harjoittelun jälleen viisi päivää sitten ja voi joka päivä paremmin, Nelia kommentoi.

Venäjän pääsarja päättyi eilen, keskiviikkona. Eremenko pelasi vajaat puoli tuntia Zenitiä vastaan päätöskierroksen ottelussa oltuaan sitä edeltävästä kolmesta ottelusta sivussa. Zenit vei voiton maalein 2-1. Rostov sijoittui lopulta Venäjän liigassa viidenneksi, mikä oikeuttaa ensi kauden Eurooppa-liigan karsintoihin.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille