HJK kohtaa tänään, tiistaina, suomalaisen jalkapallon klassikossa FC Hakan vieraskentällä. HJK:n maalinsuulla nähdään debyyttinsä tekevä Hugo Keto. Lisäksi myös toppari Valtteri Moren nähdään avauskokoonpanossa.

HJK:n ykkösvahti Antonio Reguero aloittaa ottelun vaihtopenkin puolelta. Reguero sai kovaa kritiikkiä viime viikonlopun Honka-ottelusta, jossa hän käytännössä lahjoitti syöttövirheellään Hongalle maalin. Ottelu päättyi 1-1-lukemiin.

HJK:n päävalmentaja Toni Koskela laittaa Hakaa vastaan maalinsuulle Hugo Keton, joka siirtyi kauden kynnyksellä HJK-paitaan. Keto, 22, siirtyi HJK:hon Brightonin organisaatiosta. Keto on hakenut pelituntumaa reservijoukkue Klubi 04:n riveistä, jossa hän on pelannut kolmessa ottelussa.

Hakaa vastaan Keto saa myös veikkausliigadebyyttinsä. Keto siirtyi jo nuorena poikana HJK:n junioreista Arsenalin akatemiaan, joten pääsarjakokemusta ei maalivahdille ehtinyt kertyä ennen lähtöä maailmalle.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen. Alla HJK:n avauskokoonpano, jos et näe twiittiä, voit katsoa sen tästä.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
HAKA vs HJK 18:30

HJK XI:
31 Keto
5 O’Shaughnessy
6 Ostojić
8 Bubacar
9 Riski
10 Lingman
11 Riski
16 Moren
17 Alho
22 Hasani
24 Browne

HJK Subs:
25 Reguero
3 Toivomäki
7 Vertainen
13 Murillo
19 Väyrynen
21 Väänänen
37 Atom

#HJK #Helsinki #Veikkausliiga #OnVainYksiKlubi

Toinen merkittävä muutos nähdään, kun Valtteri Moren on ensimmäistä kertaa HJK:n mukana Hakaa vastaan. Moren raivasi tiensä myös heti avauskokoonpanoon. Moren siirtyi HJK:hon heinäkuun loppupuolella, jonka jälkeen toppari on hakenut Keton tavoin pelituntumaa Kakkosessa Klubi 04:n riveistä.

Lisäksi HJK:n avauksessa nähdään pienemmälle vastuulle alkukaudella jäänyt David Browne, joka myös on hakenut tuntumaa Klubi 04:sta.

Hakan avauksessa ei suurempia yllätyksiä nähdä, ellei sellaiseksi lasketa Maximus Tainion ensimmäistä peliä avauskokoonpanossa. Tainio on pelannut ennen HJK-ottelua kahdessa ottelussa yhteensä viitisenkymmentä minuuttia.

Hakan avauskokoonpano

1 Hartmann Michael
2 Kyöstilä Jami
3 Friberg Niklas
5 Häkkinen Jonas
8 Kamara Mohamed
10 Chidi Samuel
11 Markkanen Eero
14 Popovitch Anton
16 Tainio Maximus
20 Malundama Henri
23 Ojala Salomo