Rovaniemen Palloseura on Helsingin Sanomien tietojen mukaan antamassa potkut päävalmentajalleen Vesa Tauriaiselle.

RoPS vahvisti uutisen myöhemmin, lue tästä seuran puheenjohtaja Risto Nivan sekä potkut saaneen Tauriaisen kommentit.

RoPS on tällä hetkellä sarjassa viimeisenä. Pistesaalis on suorastaan surkea. RoPS on kerännyt 15 ottelusta hämmentävät kaksi pistettä. Ero toiseksi viimeisenä olevaan Turun Palloseuraan on jo kahdeksan pistettä. Tätä vauhtia RoPS:n tie on viemässä ensi kaudeksi Ykköseen.

Tauriaisella on RoPS:n kanssa kaksivuotinen sopimus voimassa. HS:n tietojen mukaan sopimusta puretaan parhaillaan ja uudeksi päävalmentajaksi RoPS on nimittämässä Mikko Mannilan.

Mannila työskentelee tällä hetkellä HJK:n organisaatiossa. Mannila kuuluu Toni Koskelan valmennustiimiin, minkä lisäksi hän on myös Klubi 04:n valmennusryhmässä.

HJK:n ja RoPS:n välinen ilmasilta on ollut kovassa käytössä niin pelaajien kuin valmentajienkin osalta. RoPS:ssa pelaa tällä hetkellä neljä lainapelaajaa HJK:sta. Lisäksi HJK:n nykyinen päävalmentaja Toni Koskela teki debyyttinsä päävalmentajana Veikkausliigassa nimenomaan RoPS:ssa, josta hänet lopulta ostettiin takaisin HJK:hon, kun Mika Lehkosuo sai potkut viime kaudella.

Voit lukea HS:n jutun aiheesta tästä linkistä.