Virallista: RoPS antoi potkut päävalmentajalleen – näin seuran puheenjohtaja ja potkut saanut Tauriainen kommentoivat päätöstä

© Kuva: Juha Tamminen

Rovaniemen Palloseura on antanut päävalmentajalleen Vesa Tauriaiselle potkut. Seura vahvisti asian nettisivuillaan. Uusi päävalmentaja esitellään vielä tämän viikon aikana.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat, jonka mukaan uudeksi päävalmentajaksi olisi tulossa HJK:n organisaatiossa työskentelevä Mikko Mannila. RoPS on sarjataulukon hännillä kerättyään vain kaksi pistettä 15 ottelusta.

– Valitettavasti tämä on tulosurheilua, ja näihin tuloksiin meidän on reagoitava. Päätös ei ollut helppo, mutta ratkaisu tehtiin molempien osapuolten hyvässä yhteisymmärryksessä, RoPS:n puheenjohtaja Risto Niva kertoi seuran nettisivuilla.

Tauriainen siirtyi RoPS:n peräsimeen täksi kaudeksi. Nuori ryhmä on aloittanut veikkausliigakauden kuitenkin todella vaisusti. Siitä syystä Tauriainen myös ymmärtää seuran tekemän ratkaisun.

– Näen, että joukkueella on vielä mahdollisuus nousta ja toivon, että tällä ratkaisulla olisi positiivinen vaikutus lopputulokseen. Joukkue on nuori, ja pelaajissa on edelleen valtavasti potentiaalia. Nämä nuoret tulevat jatkamaan kasvuaan vielä tämänkin kauden aikana, Tauriainen sanoi.

Tauriainen siirtyy Lapin Urheiluakatemian palvelukseen jatkamaan nuorten pelaajien kehitystyötä. Niva toivoi, että RoPS:n ja Tauriaisen yhteistyö jatkuisi vielä tulevaisuudessakin.

– ”Vesse” joutui meidän päävalmentajana todella haastavaan paikkaan. Ei tuloksista voi yksin häntä syyttää, vaan kyllä meilläkin on osamme. Vaikka tämä jakso päättyy, täytyy muistaa, että Vesse on tehnyt vuosien ajan erinomaista työtä rovaniemeläisten juniorijalkapalloilijoiden parissa. Tulos näkyy muun maussa meidän B-poikien menestyksessä.

Tauriaisen lisäki Mika Pulkkinen siirtyy sivuun valmennusryhmästä, mutta hän jatkaa seuran valmennuspäällikkönä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.