Pikkuhuuhkajilla on tavoitteena palata voittojen tielle – näin päävalmentaja Juha Malinen ennakoi illan Ukraina-ottelua

© Kuva: Juha Tamminen
KuPSin eurounelma on elossa! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Suomen alle 21-vuotiaiden miesten maajoukkue jatkaa EM-karsintojaan, kun kello 19.00 vastaan asettuu Ukraina.

Suomi on kohdannut Ukrainan jo kuluvissa karsinnoissa. Sinivalkopaidat hakivat arvokkaan 2−0-vierasvoiton viime vuoden puolella.

Pikkuhuuhkajat lähtevät peliin lohko B:n kolmossijalta. Suomi kärsi vastikään tappion lohkon kakkosena olevalle Romanialle maalein 3−1, joten voittojen tielle on palattava, kun vastassa on lohkovitonen Ukraina.

− Jo Romania-ottelussa pelaajien henkilökohtainen panos oli huipputasolla. Parilta pelaajalta pystyn odottamaan vieläkin enemmän, päävalmentaja Juha Malinen ennakoi luottavaisin mielin Palloliiton sivuilla.

Suomi on pelannut kuusi ottelua. Karsintaa on jäljellä neljä kierrosta. Lohkon kärjessä Tanska on jo tavoittamattomalla karkumatkalla yhdeksän pistettä Suomea edellä, mutta kuuden pisteen päässä oleva Romania on vielä saavutettavissa.

Ukrainan jälkeen Suomi kohtaa Pohjois-Irlannin, Tanskan ja Maltan, joista etenkin Pohjois-Irlantia ja Maltaa vastaan Malisen ryhmällä on erinomaiset mahdollisuudet voittoon.

Asioissa ei saa kuitenkaan mennä liikaa edelle, sillä Ukraina tasasi juuri perjantaina pisteet Tanskaa vastaan. Haaste ei ole helppo.

− Ukraina on tosi mielenkiintoinen vastus. He satsaavat viiden miehen ylivoimaan keskiympyrän kohdilla, ja meidän täytyy pystyä reagoimaan siihen. Pyrimme löytämään sen systeemin heikkoudet, Malinen analysoi.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!

KuPSin eurounelma on elossa! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!