Mikko Mannila on Rovaniemen Palloseuran uusi päävalmentaja, veikkausliigaseura vahvistaa virallisilla kotisivuillaan.

RoPS tiedotti tiistaina antaneensa entiselle päävalmentajalleen Vesa Tauriaiselle potkut. Mannila korvaa hänet vuoteen 2022 ulottuvalla sopimuksella ja hänen rinnalleen saapuu akatemiajoukkue RFA:n päävalmentaja Aleksi Tanner.

LEHDISTÖTIEDOTE: Mikko Mannila on Rovaniemen Palloseuran uusi päävalmentaja.

Mannilan sopimus kattaa kauden 2022. Miesten edustusjoukkueen valmennustiimin täydentää RFA:n nykyinen päävalmentaja Aleksi Tanner.

Tervetuloa, Mikko! 💙

rops.fi/miehet/edustus…
rops.fi

Mikko Mannila on Rovaniemen Palloseuran uusi päävalmentaja.

HJK-lähtöinen Mikko Mannila on Rovaniemen Palloseuran miesten edustusjoukkueen uusi päävalmentaja. Sopimus kattaa kauden 2022. Valmennustiimin täydentää kakkosvalmentajana Aleksi Tanner. Porilaista...

Mannila työskenteli vuodesta 2014 lähtien HJK:n organisaatiossa. 45-vuotias porilainen kuului tällä kaudella Toni Koskelan valmennustiimiin, minkä lisäksi hän oli osa Klubi 04:n valmennusryhmää.

[readmore from=RoPS]

– Olen tavoitellut pestiä Veikkausliigan päävalmentajana, ja sellainen mahdollisuus jos annetaan, se menee välittömään harkintaan, Mannila kertoi RoPS:n verkkosivuilla.

– Kun RoPS:n ensimmäisen kontaktoinnin jälkeen suljin puhelimen, siitä jäi hyvä tunne. Se tuntemus oli niin positiivinen, että tähän lähdettiin.

RoPS on tällä hetkellä Veikkausliigan sarjataulukon viimeisellä sijalla. Se on kerännyt 15 ottelusta vain kaksi pistettä ja putoaminen Ykköseen uhkaa. Eroa toiseksi viimeisenä olevaan Turun Palloseuraan on kahdeksan pistettä.