Real Madrid välttyi täpärästi toiselta tappiolta Mestarien liigassa – tasoitus 93. minuutilla

© Kuva: Getty Images

Real Madrid nousi tiistaina vaikeuksien kautta rinnalle, kun se pelasi Borussia Mönchengladbachin vieraana 2-2-tasapelin Mestarien liigassa.

Isäntien kummastakin osumasta vastasi Marcus Thuram. Ranskalaislaiturin ensimmäinen osuma syntyi reilun puolen tunnin kohdalla, kun Alassane Pléa tarjoili hänelle millitarkan alustuksen Raphaël Varanen längistä, ja Thuram latasi pallon suoraan syötöstä verkkoon.

Pléa oli mukana myös maanmiehensä toisessa maalissa, joka nähtiin vajaan tunnin kohdalla. Madridin maalivahti Thibaut Courtois torjui Pléan laukauksen, mutta Thuram oli ensimmäisenä irtopallossa ja hoiti homman loppuun.

Madridin maaleja saatiin odotella aivan ottelun loppuhetkille saakka. Kavennus näki päivänvalon 87. minuutilla, kun Casemiro pelasi loppuun asti ja puski pallon päätyviivalta Karim Benzemalle, joka taituroi pelivälineen akrobaattisesti verkkoon.

Casemiro vastasi itse tasoituksesta 93. minuutilla. Sergio Ramos pudotti Luka Modrićin keskityksen brasilialaispelurille, joka viimeisteli lähietäisyydeltä.

Real Madrid on kahden ottelun jälkeen lohkossa viimeisenä hävittyään viime viikolla Šah’tar Donetskille 2-3. Seuraavassa kahdessa pelissään Madrid kohtaa Internazionalen, joka oli lohkon toinen suosikki, mutta myös italialaisjätti on aloittanut lohkovaiheen odotettua heikommin. Inter sai tiistaina vasta toisen pisteensä, kun se pelasi Šah’tarin kanssa 0-0-tasapelin. Neljän pisteen Šah’tar johtaa lohkoa, perässään kahden pisteen Mönchengladbach.

Mestarien liiga tiistaina

19.55
Lokomotiv Moskova – Bayern München 1-2 (0-1)
Internazionale – Šah’tar Donetsk 0-0

22.00
Borussia Mönchengladbach – Real Madrid 2-2 (1-0)
Atalanta – Ajax 2-2 (0-2)
Atlético Madrid – Red Bull Salzburg 3-2 (1-1)
Porto – Olympiakos 2-0 (1-0)
Liverpool – Midtjylland 1-0 (0-0)
Marseille – Manchester City 0-3 (0-1)


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.