Teemu Pukki avasi Huuhkajien tehokolmikon some-hassuttelua – Lukas Hradecky sen sijaan kertoi onnistuneen Instagram-päivityksen salat: ”Kerrankin sai edustavan kuvan”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajat voitti sunnuntaina Bulgarian 2-1-lukemin Sofiassa.

Kallisarvoinen voitto Nations Leaguen toiseksi viimeisestä lohko-ottelusta ilahdutti etenkin Suomen maalintekijöinä toimineita Teemu Pukkia ja Robin Lodia, sekä ensimmäisen osuman alustanutta Robert Tayloria.

Ottelun jälkeen kyseiset pelaajat hehkuttivat toistensa onnistumisia Taylorin julkaiseman Instagramkuvan kommenttikentässä. Kuvassa tehokolmikko juhli Suomen ensimmäistä maalia.

Artikkeli jatkuu kuvakaappausten jälkeen.

Pukin mukaan huomiota herättänyt kommenttiketju oli erinomainen osoitus maajoukkuepelaajien vähemmän vakavasta puolesta, joka on myös avaintekijä ryhmän hyvän ilmapiirin ylläpitämisessä.

– Itsehän liityin keskusteluun vähän myöhässä, että ehkä se oli vähän enempi Robin ja Röbän hassuttelu, Pukki tokaisi Huuhkajien etälehdistötilaisuudessa tiistaina.

– Mutta kyllä se kertoo tästä joukkueen ilmapiiristä. Ei oteta kaikkea ihan tosissaan, vaan pidetään myös hauskaa tämän ryhmän kesken. Hyvä ilmapiiri [saa välillä aikaan] sellaista pientä hassuttelua.

Huuhkajien huippuvahti Lukas Hradecky juhlisti sunnuntain voittoa yhdellä oluella, jonka hän soi itselleen torjuttuaan rangaistuspotkun Bulgariaa vastaan.

LUE MYÖS: ”En tiedä, onko hän sitten katkera mies” – Lukas Hradecky lähetti nasevan piikin Huuhkajia väheksyneelle Hristo Stoitshkoville

Huuhkajat-maskiin pukeutunut Hradecky julkaisi siitä myös huvittavan kuvan omalle Instagram-tililleen ja kommentoi sitä lyhyesti tiistain etäpressitilaisuudessa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

– Kerrankin sai edustavan kuvan itsestään, kun ei tarvinnut tätä rumaa naamaa näyttää, Hradecky hymähti.

Huuhkajat valmistautuu kohtaamaan Walesin Nations League -kauden viimeisessä lohko-ottelussa. Taistelu A-liigaan noususta alkaa Cardiffissa keskiviikkona kello 21:45 Suomen aikaa.

LUE LISÄÄ:

Eetu Ikola, Helsinki
Twitter: @eetuikola