Suomen tuoreen Vuoden urheilijan Lukas Hradeckyn seurajoukkue on tekemässä mahdollisesti jo toista uutta hankintaa Valioliigan kärkipään seuroista. Leverkusen tiedotti viime viikolla hankkineensa laitapuolustaja Timothy Fosu-Mensahin sarjajohtaja Manchester Unitedista. Nyt se neuvottelee Valioliigassa kolmantena olevan Leicesterin kanssa vasemman laitahyökkääjän Demarai Grayn siirrosta.

Graylla on Fosu-Mensahin kanssa paljon yhteistä. Kumpikin on jäänyt viime aikoina omassa seurassaan erittäin niukalle peliajalle, ja molempien sopimus päättyi tai päättyy tähän kauteen. Leverkusen sai Fosu-Mensahin alhaisella 1,7 miljoonan euron siirtokorvauksella, ja myös Gray voi olla saatavilla ”alle markkinahinnan”.

24-vuotias Demarai Gray on pelannut urallaan kaikkiaan 133 valioliigaottelua Leicesterissä. Tällä kaudella hän on kuitenkin päässyt kentälle vain yhdessä sarjaottelussa, jossa peliaikaa tuli 18 minuuttia.

[readmore from=Bayer-Leverkusen]

Sport1:n mukaan Leverkusen ja Leicester käyvät jo neuvotteluja siirrosta, mutta vielä ei yhteisymmärrystä ole löytynyt. Leicester pyytää Graysta yli kahta miljoonaa euroa, ja se on Leverkusenille ollut toistaiseksi liikaa.

Kaudella 2015-2016 Leicesterissä valioliigamestaruutta juhlinut Gray kolusi läpi Englannin nuorisomaajoukkueet, mutta ei ole päässyt debytoimaan maajoukkueessa aikuisten tasolla.