Suomen Cupin lohkovaiheen aikataulut menivät osin uusiksi, kun kolmella HJK:n edustusjoukkueen ja reservijoukkueen piirissä olevalla pelaajalla oli todettu koronavirustartunta. Nyt karanteenit ovat kuitenkin päättyneet, ja HJK:n miesten joukkue palasi sunnuntaina normaaleihin harjoituksiin.

Treeneihin paluun kunniaksi aurinko hemmotteli eteläistä Suomea, joten ikävien kuulumisten jälkeen päivä paistoi HJK:n joukkueelle.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Joukkue palasi tänään treenikentälle upeassa kevätsäässä. ☀️Jakob Tånnanderin ilme tiivistää tunteet. #HJK #helsinki #onvainyksiklubi #veikkausliiga #hjkhelsinki

HJK:n pelit jatkuvat torstaina 4.3., kun se pelaa karanteenin takia siirretyn Suomen Cupin lohkovaiheen päätösottelunsa KTP:ta vastaan Helsingissä. KTP:llä ei jatkomahdollisuuksia cupissa enää ole. HJK puolestaan tarvitsee tasapelin neljännesvälieräpaikkaan, ja voitolla se etenee suoraan puolivälieriin.

Samana päivänä pelataan myös Ykkösen lohkovaiheen siirretty ottelua HJK Klubi 04-Gnistan. Toinen rästiottelu MP-JIPPO pelataan jo keskiviikkona 3.3.

IF Gnistan

@IFGnistan1924
Viime lauantailta siirtynyt Suomen Cupin ottelu HJK Klubi 04 vs Gnistan pelataan torstaina 4.3. klo 19:00 Bolt Arenalla. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta lähetetään suorana Ruutu+ palvelusta.

#Gnistan #SuomenCup

JIPPO Joensuu

@JippoJns
Suomen cupin lohkovaihe saatetaan loppuun viikon päästä @MikkelinP vieraana! #jippo #suomencup #ykkönen #asennepunaisella