Kertaalleen, kauden 2018 jälkeen peliuransa lopettanut, mutta Ykköstä pelaavan Gnistanin veräjälle viime vuodeksi ilmaantunut Tomi Maanoja jatkaa uraansa Vantaalla.

Vuonna 2004 VJS:n akatemiasta startannut ammattilaisura on kuljettanut tätä nykyä 34-vuotiasta muun muassa lähialueiden Honkaan ja HIFK:iin, etäämmälle RoPS:iin ja KuPS:iin, sekä ulkomaille AIK:n ja Norjan Sandefjordin maalille.

– Makeeta päästä jälleen vääntämään Myrtsissä, siinä omassa jengissä, mistä kaikki on alkanut! Tunne on hassu ja hieno samaan aikaan, Maanoja kommentoi VJS:n sivustolla.

Omintakeisesta huumoristaan, ja psyko-lempinimen tuottaneesta luonteestaan tunnettu veteraaniveskari ei pääse suorastaan järkyttämään arviollaan siitä, mikä ominaisuus on iä myötä kenties hieman heikentynyt.

– Mulla on näillä kilometreillä kertynyt aika paljon vahvuuksia, joista nopeus ei varmaan ole yksi. Toivottavasi pääsen olemaan omien vahvuuksien kautta jengille hyödyksi, koska VJS:n miesten joukkue on vasta matkan alkutaipaleella.

Muistutukseksi pelipaikastaan, Maanoja esiintyy seuran sivuston kuvassa allekirjoittamassa vuoden 2021 loppuun saakka jatkuvaa sopimusta maalivahdin hanskat kädessä.