Huuhkajat haki Kiovasta Ukrainan kotikentältä arvokkaan 1-1-tasapelin, vaikka joutui pelissä tappiolle (lue raportti). Suomen pelasti lopulta rangaistuspotkusta onnistunut Teemu Pukki, mutta ennen tasoitusmaalia kaksi huippupaikkaa sai myös kapteeni Paulus Arajuuri. Robin Lod tarjoili topparille namupassit niin vapaapotkusta kuin kulmapotkustakin.

– Loistavia palloja Röbältä, ja niistä olis ilman muuta pitänyt tehdä maali. Harmittaa tietenkin. Tänään oli lähellä, mutta onneksi Pukki teki, tuttuun tapaan hymyillyt Arajuuri totesi V Sportin haastattelussa.

Kapteeni kiitteli Huuhkajien ”loistavaa joukkuepuolustamista”, joka piti kovan Ukrainan kunnon maalipaikat varsin vähissä.

– Se on ollut meidän vahvuus, ja olen tosi ylpeä siitä, miten kaikki painoivat duunia. Pystyimme pitämään Ukrainan poissa vaarallisilta paikoilta. 1-0-maalin jälkeen peli vähän aukesi, mutta jälleen kerran joukkue osoitti loistavaa henkistä kanttia.

– Totta kai haluttiin kolme pistettä, mutta kun on 1-0-tappiolla, niin tosi tyytyväisiä ollaan, että saatiin yksi piste mukaan.

[readmore from=Huuhkajat]

– Hyvillä mielin lähdetään kohti keskiviikon Sveitsi-ottelua (harjoituspeli). Joukkueen esitys oli hyvä tosi vaikeassa paikassa. Itseluottamus on huipussaan. Totta kai me halutaan kisoihin ja tiedetään, että se vaatii kolmen pisteen potteja.

– Hyvin ollaan kuitenkin vielä mukana ja kaikki on omissa käsissä, joten tosi hyvillä fiiliksillä ollaan, Tim Sparvia joukkueen kapteenina stuntannut Arajuuri päätti.

Kaikki Suomen ottelut ovat nähtävissä Elisa Viihde Viaplaysta, V Sport Jalkapallo -kanavalta sekä ilmaiseksi Viafreesta.

LUE MYÖS:

Tulikuuma Teemu Pukki osui jälleen! Huuhkajat nousi Ukrainassa tappioasemasta hyvin arvokkaaseen tasapeliin

V Sport: Huuhkajien sankari Teemu Pukki todella kriittisenä hienosta tuloksesta huolimatta: ”Ei voida olla tyytyväisiä”

V Sport: Ukrainan ryhmitys yllätti Markku Kanervan: ”Ennakoimme heidän palaavan siihen..”

Ukrainan valmentaja Andriy Shevchenko harmitteli lopun väsähtämistä – ”Suomi oli riippuvainen erikoistilanteista”

Huuhkajien joukkueeseen yksi uusi mies keskiviikon Sveitsi-otteluun

Kovassa, mutta harvalukuisessa seurassa – tämä lista kertoo, kuinka harvinaiseen suoritukseen Huuhkajat Ukrainassa venyi