V Sport: Huuhkajien sankari Teemu Pukki todella kriittisenä hienosta tuloksesta huolimatta: ”Ei voida olla tyytyväisiä”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajat nousi tappioasemasta 1-1-tasapeliin Ukrainan vieraana MM-karsintojen toisessa ottelussa. Suomen tasoituksen laukoi rangaistuspotkusta Teemu Pukki.

Ukraina meni johtoon 80. minuutilla, jonka jälkeen Suomi heräsi taistelemaan toden teolla pisteistä. Lopulta Suomen painostus toi palkinnon 89. minuutilla, kun Ukrainan puolustaja Vitali Mykolenko joutui kaatamaan Pukin oman virheensä jälkeen. Pukki hieman jopa yllättyi tilanteesta.

– Taisi ”Jolle” (Joel Pohjanpalo) laittaa linjan taakse. Lähdin prässäämään. En oikein tiedä, mitä se toppari siinä teki, antoi aika tarjottimella. Ei se voinut muuta tehdä kuin kaataa minut. Selkeä pilkku ja punainen. Vähän heikkoa tekemistä (häneltä), Pukki kommentoi V Sportin haastattelussa.

Pukki ei ollut kovinkaan tyytyväinen Suomen pelaamiseen, vaikka piste tulikin kotiin viemisiksi äärettömän kovasta Ukrainasta. Ukraina pelasi avausottelussa Ranskan kanssa tasapelin.

– Ei varmasti voida olla tyytyväisiä, miten pelattiin. Ei pystytty pitämään palloa. Oli siellä hetkiä, jolloin pystyttiin pelaamaan pallon kanssa. Ukraina vei ja jouduttiin puolustamaan paljon. Kun meillä oli pallo, niin ei päästy oikeen ylöspäin. Oli vaikea peli. Olisi tästä voinut saada enemmän, mutta voidaan kyllä olla tyytyväisiä yhteen pisteeseen. Ukraina oli parempi, Pukki myönsi.

Suomen ainokaisen pilkulta tehnyt Pukki oli myös kriittinen omaa pelaamistaan kohtaan.

– Vähän hakemista oli. Ei ollut yhtä lennokasta kuin on ollut (viime aikoina). Oli vaikea päästä peliin. Jäi parannettavaa, Pukki totesi.

MM-karsinnat on nyt avattu kahdella pelillä, joista Suomi keräsi kaksi pistettä. Viime keskiviikkona Suomi pelasi kotikentällä Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan 2-2-tasapelin ja nyt Ukrainasta tuli tasapeli. Pukki olisi toivonut isompaa pistepottia MM-karsintojen avauspeleistä.

– Tietty olisimme toivoneet, että olisimme saaneet enemmän pisteitä tähän mennessä. Ukraina on kova jengi ja tappioasemasta noustiin tasoihin. Ei tämä 2 pistettä ideaalitilanne ole, mutta on tästä hyvä jatkaa kisojen (EM-lopputurnaus) jälkeen, Pukki arvioi.

LUE MYÖS:


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille