Eurooppa-liiga
Arsenal – Slavia Praha
Torstai 08.04. klo 22:00

Eurooppa-liigan puolivälierät potkaistaan käyntiin torstaina. Vetonosto on Arsenalin ja kauden yllättäjän, Slavia Prahan välisestä ottelusta. Arsenalin kausi on ollut voittopuolisesti kärsimysten tie. Slavia Praha hallitsee kotimaansa sarjaa itsevaltiaan ottein ja se on ollut Eurooppa-liigassakin todella kova luu – vaikka joukkue on tällä hetkellä myrskyn silmässä rasismisyytösten vuoksi.

Arsenal eteni puolivälieriin kaatamalla Olympiakosin, vaikka joutui toisessa ottelussa vielä vaikeuksiin. Otteet Valioliigassa ovat vaihdelleet luvattoman paljon, ja viime viikonlopun kotiottelu Liverpoolia vastaan oli suorastaan luokaton. Mikel Arteta ei saa tähän otteluun optimaalista kokoonpanoa, sillä David Luiz ja Kieran Tierney ovat varmasti pois – epävarmoja tapauksia on lisäksi useampi.

Slavia Prahan ja Rangersin välinen taistelu muistetaan aivan vääristä syistä, ja Ondrej Kudelan sanomisia puidaan vielä jälkeenpäin. Mies on tästä ottelusta pelikiellossa. Slavian ykkösvahti Ondrej Kolar on loukkaantunut, joten torjuntavastuun saa sangen kokematon nuorukainen Matyás Vágner. Slaviaa on turha vähätellä, sillä Rangersin lisäksi se on pudottanut turnauksesta myös Leicesterin.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetomarkkinat ovat painaneet Arsenalia alas varmaankin nimen perusteella, sillä tosiasiassa joukkueiden välinen ero ei ole näin suuri. Yliarvostettua Gunnersia vastaan Slavialle lähteekin tasoituksellinen veto – maalin tappiolla panos palautetaan: Aasialainen tasoitus, Slavia Praha +1 kertoimella 2,00.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

VARHAINEN VOITONMAKSU

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS