ESPN: Jesse Lingard noussut kuumaksi nimeksi siirtomarkkinoilla – lukuisat Euroopan suurseurat kiinnostuneita

© Kuva: Getty Images

West Hamissa lainalla pelaava Jesse Lingard on ollut viime kuukausien aikana huimassa vireessä Valioliigassa.

28-vuotias keskikenttäpelaaja on takonut yhdeksään otteluun peräti kahdeksan maalia ja antanut kolme maalisyöttöä ollen koko Valioliigan tehokkain pelaaja helmikuun alun jälkeen.

Sunnuntain Leicester-ottelussa Lingard osui maalipuiden väliin kahdesti ja kasvatti maaliputkensa jo neljän ottelun mittaiseksi. On sanomattakin selvää, että Mestarien liigan paikasta taisteleva West Ham yrittää tehdä kaikkensa pitääkseen englantilaispelaajan pysyvästi seurassa, mutta tilanne näyttää päivä päivältä haastavammalta. Lingardin huima vire on nimittäin herättänyt jo lukuisien suurseurojen kiinnostuksen ympäri Eurooppaa.

ESPN:n mukaan muun muassa Paris Saint-Germain, Real Madrid ja Internazionale ovat usean Valioliigan suurseuran lisäksi kiinnostuneita Lingardista ja seuraavat tarkkaan hänen tilannettaan.

Lingardin sopimus Manchester Unitedin kanssa ulottuu kesään 2022 asti, mutta vielä ei ole selvää, aikooko manchesterilaisseura antaa uuden mahdollisuuden kasvatilleen vai onko pelaaja kesällä kauppatavaraa.

Lingard on nauttinut ajastaan West Hamissa, mutta hänen kerrotaan haluavan pelata Mestarien liigaa ensi kaudella. Mikäli lontoolaisseura ei onnistu pitämään loppukauden aikana tämän hetkisestä nelospaikastaan kiinni, voisi Lingardia houkutella pelaaminen ulkomailla jonkin edellä mainitun suurseuran riveissä.

LUE MYÖS: Jesse Lingardin tulikuuma vire sai West Hamin esittämään hupaisan kysymyksen Valioliigalle – ”Onko se mahdollista?”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.