West Hamissa lainalla pelaava Jesse Lingard on ollut viime kuukausien aikana huimassa vireessä Valioliigassa.

28-vuotias keskikenttäpelaaja on takonut yhdeksään otteluun peräti kahdeksan maalia ja antanut kolme maalisyöttöä ollen koko Valioliigan tehokkain pelaaja helmikuun alun jälkeen.

Squawka

@Squawka
Since his Man Utd debut, Bruno Fernandes has been directly involved in more PL goals than any other player.

Since his West Ham debut, Jesse Lingard has been directly involved in more PL goals than any other player.

Ironically, he has become the player that replaced him.

Sunnuntain Leicester-ottelussa Lingard osui maalipuiden väliin kahdesti ja kasvatti maaliputkensa jo neljän ottelun mittaiseksi. On sanomattakin selvää, että Mestarien liigan paikasta taisteleva West Ham yrittää tehdä kaikkensa pitääkseen englantilaispelaajan pysyvästi seurassa, mutta tilanne näyttää päivä päivältä haastavammalta. Lingardin huima vire on nimittäin herättänyt jo lukuisien suurseurojen kiinnostuksen ympäri Eurooppaa.

ESPN:n mukaan muun muassa Paris Saint-Germain, Real Madrid ja Internazionale ovat usean Valioliigan suurseuran lisäksi kiinnostuneita Lingardista ja seuraavat tarkkaan hänen tilannettaan.

Lingardin sopimus Manchester Unitedin kanssa ulottuu kesään 2022 asti, mutta vielä ei ole selvää, aikooko manchesterilaisseura antaa uuden mahdollisuuden kasvatilleen vai onko pelaaja kesällä kauppatavaraa.

Lingard on nauttinut ajastaan West Hamissa, mutta hänen kerrotaan haluavan pelata Mestarien liigaa ensi kaudella. Mikäli lontoolaisseura ei onnistu pitämään loppukauden aikana tämän hetkisestä nelospaikastaan kiinni, voisi Lingardia houkutella pelaaminen ulkomailla jonkin edellä mainitun suurseuran riveissä.

LUE MYÖS: Jesse Lingardin tulikuuma vire sai West Hamin esittämään hupaisan kysymyksen Valioliigalle – ”Onko se mahdollista?”