Historiallinen sopimus! Bundesliiga näkyy Viaplaylla pitkään

© Kuva: Getty Images

Suoratoistoyhtiö Nordic Entertainment Group (NENT Group) ja Bundesliga International ovat jatkaneet mediaoikeuskumppanuuttaan vuoteen 2029 asti. Sopimus on pisin mediaoikeussopimus molemmille toimijoille.

Historiallisen sopimuksen myötä Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelusta voi seurata joka viikko Bundesliigan ja Bundesliiga 2:n otteluita ainakin vielä seuraavan kahdeksan vuoden ajan. Suoratoistopalvelu näyttää joka kausi yli 300 suoraa Bundesliiga-ottelua.

Euroopan suurimpiin sarjoihin lukeutuvassa Bundesliigassa pelaa tällä hetkellä useita suomalaispelaajia, joka lisää sarjan mielenkiintoa entisestään.

Huuhkajien ykkösvahti Lukas Hradecký edustaa Bayer Leverkusenia, maaliahne hyökkääjä Joel Pohjanpalo Union Berliniä, Huuhkajiin läpimurtoa tekevä Fredrik Jensen FC Augsburgia sekä maajoukkueuransa jo lopettanut Niklas Moisander Werder Bremeniä.

– Bundesliigassa nähdään loistavaa jalkapalloa, ja samalla myös lukuisia suomalaisia huippupelaajia. Se, että vuoden urheiljaksi 2020 Suomessa valittiin Lukas Hradecky, kuvaa osaltaan liigan arvostusta maassamme. Pitkä sopimus antaa meille hyvät lähtökohdat tuoda Bundesliigaa yhä lähemmäksi suomalaisia jalkapallon ystäviä, sanoo NENT Group Finlandin urheilupäällikkö Ville Klinga.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.