Sampdorian puheenjohtaja Massimo Ferrero on varoittanut kiinnostuneita seuroja, että tanskalaislaituri Mikkel Damsgaard ei ole myytävänä.

Damsgaard, 20, on lehtitietojen mukaan herättänyt muun muassa Barcelonan ja AC Milanin kiinnostuksen. Hän pelasi tällä kaudella Sampdoriassa 37 ottelua tehden niissä yhteensä kaksi maalia ja syöttäen neljä.

Hieno debyyttikausi Italiassa poiki Damsgaardille kutsun Tanskan EM-kisajoukkueeseen, jossa hän on jatkanut hyviä otteitaan. Hän seurasi ensimmäisen lohkopelin penkiltä, mutta on ollut sittemmin avauksessa Tanskan jokaisessa ottelussa ja kiittänyt vastuusta yhdellä osumalla ja maalisyötöllä.

Damsgaard on ylipäätään aloittanut A-maajoukkueuransa todella tehokkasti; kuudessa pelissä on syntynyt yhteensä kolme maalia ja neljä maaliin johtanutta syöttöä.

– En tiedä, minkä arvoinen hän on juuri nyt, koska hän ei ole myytävänä, kommentoi Ferrero GR Parlamentolle.

– Minä pidän hänestä lujasti kiinni ja me autamme häntä kehittymään, koska haluan tehdä lopuksi kunnolla voittoa [Damsgaardin siirrosta].

– Minun mielestäni hänen arvonsa on jossain 30:n ja 50:n miljoonan euron välillä. Hän on lahjakas ja hän tulee menemään pitkälle.

Sampdoria maksoi itse viime kesänä Damsgaardista vajaat seitsemän miljoonaa euroa Nordsjællandille, joten Ferreron toive ”kunnon voitosta” vaikuttaa realistiselta.

Damsgaard ja Tanska ovat edenneet EM-kisoissa puolivälierävaiheeseen, jossa vastaan asettuu ensi lauantaina Tšekki.

Hyppää kisojen LIVE-seurantaan!