Italian ykköshyökkääjälle satanut kritiikkiä – agentti hermostui: ”Se saa minut vihaiseksi”

© Kuva: Getty Images

Italian maajoukkueen ja Lazion hyökkääjä Ciro Immobile on saanut kritiikkiä esityksistään miesten EM-kisoissa.

Immobile, 31, on ollut Italian avauksessa yhtä vaille jokaisessa ottelussa, mutta hänen ainoat kaksi maaliaan syntyivät ensimmäisissä lohkopeleissä Turkkia ja Sveitsiä vastaan. Koko urallaan Immobile on pelannut 51 A-maaottelua tehden niissä yhteensä 15 maalia.

Monet ovat odottaneet enemmän Serie A:n kolminkertaiselta maalikuninkaalta. Kaudella 2019-20 Immobile oli koko Euroopan paras maalintekijä 36 osumallaan.

Italialaishyökkääjän agentti Alessandro Moggi on seurannut ärtyneenä, millaista keskustelua hänen asiakkaansa otteet ovat viime viikkoina herättäneet.

– Kuulen ihmisten puhuvan entisistä hyökkääjistä, jotka tekivät koko uransa aikana viidenneksen siitä maalimäärästä, jonka Ciro on tehnyt, ja se on minusta todella ärsyttävää, kommentoi Moggi Radio Radiolle.

– Ciro Immobilen ei tarvitse todistella mitään. Hän on osoittanut läpi uransa niin paljon ja hän on objektiivisesti ajateltuna viime vuosien tehokkain italialaishyökkääjä.

– Se saa minut vihaiseksi, koska jos Immobile tekee kaksi maalia per ottelu, sitä pidetään normaalina, eikä kukaan tee siitä isoa juttua. Mutta jos hän ei jostain syystä saa palloa verkkoon, niin hänestä tulee Italian joukkueen isoin ongelma. Olemme lukeneet tätä samaa vuosien ajan.

– Sitten näen toimittajien mainitsevan hyökkääjiä, jotka ovat tehneet 30-40 maalia koko urallaan, ja silti heitä kohdellaan kuin he voisivat parantaa Italian esityksiä. Minusta se kielii, että joillain ihmisillä on salattu motiivi, ja se todella ärsyttää minua.

Immobilen odotetaan olevan avauksessa sunnuntaina, kun Italia kohtaa Englannin EM-kisojen loppuottelussa.

LUE MYÖS:

Hyppää kisojen LIVE-seurantaan!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.