Juventus löytänyt yhden korvaajan Cristiano Ronaldolle? – Lähteet: Italian maajoukkuepelaajan siirto on varma

© Kuva: Getty Images

Moise Kean, 21, siirtyy Italian suurseura Juventukseen valioliigajoukkue Evertonista. Asiasta kertoo luotettavana siirtomarkkinoiden asiantuntijana pidetty Romeo Agresti. Kean pelasi viime kauden lainalla Paris Saint-Germainissa, jossa maaleja syntyi 17 kaikki kilpailut huomioiden.

Gianluca Di Marzion mukaan Kean saapuu Torinoon lauantai-iltana. Juventus hankkii hänet kahden vuoden lainasiirrolla, johon sisältyy 20 miljoonan euron ostopakko. Siirtokorvaus on tiettävästi lähes identtinen siihen summaan nähden, jolla Cristiano Ronaldo, 36, lähti Manchester Unitediin eilen perjantaina.

On todennäköistä, ettei Kean ole ainoa hyökkääjä, joka tulee korvaamaan Ronaldoa Juventuksessa. Esimerkiksi Internazionale, Juven suora kilpailija, täytti Romelu Lukakun jättämän aukon kahdella pelaajalla, Edin Džekolla ja Joaquín Correalla, tänä kesänä.

Sky Sport Italia ja Sportitalian mukaan Juventus ei ole kuitenkaan kiinnostunut Pierre-Emerick Aubameyangista eikä Alexandre Lacazettesta, vaikka niinkin on huhuttu.

Kean on vasta 21-vuotias, mikä edesauttaa Juvessa käynnissä olevaa sukupolvenvaihdosta. Hän on myös seuran omia kasvatteja; hän tuli seuran nuorisojoukkueisiin vuonna 2010 ja vuodet 2016–19 hän oli edustusjoukkueen sopimuspelaajia.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.