Lähteet: Juventus on hankkinut rajapyykkejä rikkoneen ”uuden Neymarin” – suututtaa verivihollisensa

© Kuva: Getty Images

Lukuisat italialaiset toimittajat uutisoivat sunnuntaina, että Kaio Jorgen siirto Santosista Juventukseen voitaneen pian kuuluttaa kirkossa. 19-vuotias brasilialainen on tehnyt tänä vuonna kaikissa kilpailuissa kahdeksan maalia 28 otteluun. Hän on ollut maineikkaan Série A -seuran paras maalintekijä.

Kaiosta maksettava siirtokorvaus on tiettävästi noin kolme miljoonaa euroa. Siirtoekspertti Romeo Agrestin mukaan Juventus suorittaa Santosille puolitoista miljoonaa euroa tänä kesänä ja toiset puolitoista ensi vuonna.

Summaan ei ole sisällytetty miljoonan euron suuruisia hyvityksiä/lisäpalkkioita. Lisäksi Santos saa viisi prosenttia Kaion jälleenmyyntihinnasta, jos hänet myydään yli kolmella miljoonalla eurolla Juventuksesta eteenpäin. Korvausta ei tule, jos Kaio lähtee La Vecchia Signorasta vapaana agenttina. Hänelle tarjottu sopimus pitäisi hänet Juvessa vuoteen 2026 saakka, palkka olisi Daniele Longon tietojen perusteella kaksi miljoonaa euroa kaudessa.

UOL Esporte kertoo, että Kaio lennätetään Torinoon jo ensi viikon alussa. Juventus päässee pian sopuun siirrosta Santos-puheenjohtaja Andrés Ruedan kanssa.

Vielä heinäkuun puolivälissä Tuttosport väitti, että AC Milan oli lähempänä Kaion kiinnittämistä omaan vahvuuteensa. Se oli lehden mukaan ollut neuvotteluissa pidemmällä, mutta Juve iski väliin.

Kaioa kutsutaan kotimaassaan ”uudeksi Neymariksi”. Hän viimeisteli ensimmäisen maalinsa Copa Sao Paulossa, Brasilian arvostetuimmassa nuorisoturnauksessa, vain 15-vuotiaana. Ensiesiintymisensä ammattilaiskentillä hän teki Santosissa syyskuussa 2018. Hänestä tuli tuolloin kuudenneksi nuorin debytantti Santosin seurahistoriassa.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004