Sunnuntaina pelattu derby Kölnin ja Bayer Leverkusenin välillä ei ollut Lukas Hradeckyn kipparoimalle Werkselfille harmillinen ainoastaan siksi, että se menetti kahden maalin johtonsa ja joutui tyytymään 2-2-tasapeliin. Huonoja uutisia tuli myös lääkäritiimiltä, sillä sekä huipputehokkaan syksyn pelannut kärkimies Patrik Schick että laitahyökkääjä Karim Bellarabi joutuvat pakkohuilille.

31-vuotias Bellarabi aloitti Leverkusenin hyökkäyksen oikealla laidalla, mutta joutui tulemaan vaihtoon jo reilun puolen tunnin kohdalla. Bellarabin vammaksi diagnosoitiin oikean takareiden lihasrevähdys.

Jo kahdeksan maalia tällä kaudella Bundesliigassa tehnyt kesän EM-kisojen maalikuningas Schick vietti kentällä puolestaan 86 minuuttia ennen kuin Lucas Alario vaihdettiin hänen tilalleen. 25-vuotiaan tshekkihyökkääjän vasemmassa nilkassa todettiin revähdys.

[readmore from=Bayer-Leverkusen]

Juuri Bellarabi ja Schick vastasivat Leverkusenin maaleista sunnuntain ottelussa. Kummankin odotetaan palaavan pelihommiin vasta marraskuun maaottelutauon jälkeen.

Leverkusen pelaa vielä ennen maaottelutaukoa neljä ottelua. Saksan Cupissa se kohtaa keskiviikkona Karlsruhen, Bundesliigassa Wolfsburgin ja Hertha Berlinin ja sarjaotteluiden välissä Eurooppa-liigassa Real Betisin.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04fussball
ℹ️🤕Patrik Schick und @KimoBellarabi
fallen in den kommenden Wochen aus.

#Bellarabi zog sich bei #KOEB04 einen Muskelfaserriss im rechten Oberschenkel zu, #Schick erlitt einen Bänderriss im linken Sprunggelenk.

👉 bayer04.de/de-de/news/bay…

Gute Besserung, Jungs!