Italian suurseura Internazionale on solmimassa kolmea tärkeätä jatkosopimusta, mikäli seuran urheilutoimenjohtajaa Giuseppe Morattaa on uskominen. Hänen mukaansa Marcelo Brozovic, Lautaro Martinez sekä Nicolo Barella aikovat jäädä milanolaisseuraan.

Kroatialainen keskikenttäpelaaja Brozovic, 28, on edustanut seuraa jo viiden kauden ajan. Hänen nykyinen sopimuksensa umpeutuu kesällä. Brozovic kuuluu joukkueen tärkeimpien keskikenttäpelaajien joukkoon. Ainakin Barcelona ja Manchester United ovat tiettävästi kiinnostuneita kroatialaispelaajan palveluksista.

Argentiinalaiskärki Martinezia on puolestaan huhuttu jo pidemmän aikaa muun muassa Barcelonan paitaan. Kesään 2023 asti sopimuksen omaava 24-vuotias hyökkääjä on iskenyt tällä kaudella kolme osumaa Serie A:ssa.

Keskikentällä viihtyvä Italian maajoukkuepelaaja Barella, 24, saapui milanolaisseuraan viime syksynä Cagliarista. Huhuja on kuitenkin ollut liikkeellä ainakin Liverpoolin kiinnostuksesta. Barellan nykyinen sopimus umpeutuu vasta vuonna 2024. Hän on aloittanut kauden loistavasti, sillä kahdeksaan Serie A:n otteluun Barella on syöttänyt peräti kuusi osumaa ja viimeistellyt yhden.

Lähde: Sky Sports