Juventuksen syyskausi Serie A:ssa on sujunut surkeasti.

Juventus on sarjassa yhdeksäntenä ja jaetulla kärkipaikalla olevat Napoli ja AC Milan ovat karanneet jo peräti 16 pisteen päähän torinolaisjätistä.

Juventus hävisi viime viikolla Sassuololle ja Hellas Veronalle.

Torinolaisten päävalmentaja Massimiliano Allegri on luonnollisesti hyvin pettynyt joukkueensa tuloskuntoon. Allegrin mielestä joukkue heitti puolentoista kuukauden työn hukkaan vain muutamassa päivässä.

– Olemme suuttuneita ja pyydämme anteeksi tuloksia. Viiden päivän aikana olemme heittäneet roskiin puolentoista kuukauden työn. Olemme tehneet tällä kaudella 15 maalia, joista 11 on syntynyt sarjataulukon alempaa kymmenikköä vastaan. Meidän on reagoitava siihen, Allegri totesi.

Allegri ei pelkää työpaikkansa puolesta ja muistuttaa, ettei voittavan joukkueen rakentaminen tapahdu vuorokaudessa.

– Tunnen olevani edelleen Juventuksen päävalmentaja. Hyväksyin tämän haasteen ja palasin ollakseni täällä mahdollisimman pitkään. Haluamme palata voittamaan mestaruuksia, mutta se ei ole helppoa, koska sitä ei voi tehdä yhdessä yössä. Siihen tarvitaan rakentamista ja kehitystä niin seuran kuin pelaajien näkökulmasta. Teemme töitä sen eteen ja vaikka asiat eivät mene hyvin Serie A:ssa, on meidän ajateltava nyt Mestarien liigaa.

Jos Juventus on kerännyt Serie A:ssa toinen toistaan heikompia tuloksia, ei samaa voi sanoa Mestarien liigasta. Juventus nimittäin johtaa lohkoaan ja voi varmistaa tiistaina jatkopaikan. Juventus kohtaa lohkovaiheen neljännellä kierroksella Zenitin.