Siirtoa tavoitteleva Huuhkajien puolustaja teki yllättäen jatkosopimuksen – seurapomolta vahva viesti tulevasta: ”Tietysti ollut kiinnostusta”

© Kuva: Juha Tamminen

Elfsborg ilmoitti uudenvuoden aattona tehneensä jatkosopimuksen Leo Väisäsen kanssa. Uusi sopimus on voimassa aina kesään 2024 saakka.

Väisänen, 24, on edustanut Elfsborgia kahden kauden ajan. Viime kaudella hänet valittiin Elfsborgin parhaaksi pelaajaksi. Kausi oli erinomainen ja syksyllä Väisänen murtautui myös Huuhkajien avauskokoonpanoon.

Pidemmän aikaa on ollut selvillä, että Väisänen tähyää jo suuremmille stadioneille. Väisäsen aiempi sopimus oli voimassa kesään 2023 saakka, joten uuteen jatkosopimukseen kirjattiin vuosi lisää. Käytännössä se tarkoittaa parempaa siirtokorvausta Elfsborgille, mikäli hänet myydään.

Uutisoimme aiemmin muun muassa MLS-seura Austinin kiinnostuksesta Väisästä kohtaan. Väisänen itse kertoi MTV Urheilulle olevansa valmis ottamaan seuraavan askeleen urallaan.

– Tämä tuntuu tosi hyvältä. Elfsborg on todella hieno seura ja hyvä organisaatio, joten olen iloinen tehdessäni jatkosopimuksen. Tavoitteeni on tietysti pelata Ruotsin ulkopuolella, mutta juuri nyt tämä tuntui oikealta ratkaisulta, Väisänen kertoi seuran nettisivuilla.

Seurapomo Stefan Andreasson myöntää, että Väisäseen on kohdistunut kiinnostusta. Nähtäväksi jää, pelaako Väisänen lopulta Elfsborgissa ensi kaudella vai jossain muualla.

– Tietysti hänestä on ollut paljon kiinnostusta ja on selvää, että vuoden paras pelaajamme ja ehkäpä koko Allsvenskanin paras toppari tulee tekemään uran ulkomailla, kuten moni muukin, jos oikea seura löytyy, Andreasson kommentoi.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.