Borussia Dortmundin superlupaus lähtökuopissa? Agentti vihjaa: ”Se ei ole mikään salaisuus”

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmundin hyökkääjä Youssoufa Moukoko saattaa jättää seuran lähitulevaisuudessa, vihjaa hänen agenttinsa Patrick Williams.

Junioripeleissä hurjia maalimääriä mättäneestä Moukokosta, 17, tuli marraskuussa 2020 Bundesliigan historian nuorin pelaaja, kun hän pääsi kentälle 16 vuoden ja yhden päivän iässä. Neljä viikkoa myöhemmin hän onnistui myös ensimmäistä kertaa maalinteossa Saksan pääsarjassa.

Kaikkiaan Moukoko on pelannut Dortmundin edustusjoukkueessa 26 ottelua tehden niissä yhteensä kolme maalia ja syöttäen yhden.

Nuoren saksalaiskärjen sopimus Dortmundissa päättyy ensi kauden jälkeen, ja Williamsin mukaan hänen asiakkaansa saattaa suunnata peliajan perässä muualle.

– Ei ole itsestään selvää, että Youssoufa allekirjoittaa jatkosopimuksen Dortmundin kanssa kanssa, kommentoi Williams Bildille.

– Kyllä, loukkaantumiset ovat hidastaneet häntä hieman tälläkin kaudella. Kyllä, Dortmundissa käydään todella kovaa kilpailua pelipaikoista. Mutta hän saa hädin tuskin tarvitsemaansa peliaikaa uransa nykyisessä vaiheessa Dortmundissa, joten tietenkin ajattelemme, mikä on parasta tulevaisuuden kannalta.

– Tietysti monet seurat ovat kiinnostuneita Youssoufasta, se ei ole mikään salaisuus. Hänen sopimuksensa päättyy kesällä 2023, mikä lähestyy hiljalleen, ja huippuseurat tietävät sen.

Bildin mukaan Moukokolla olisi ottajia ainakin Englannissa ja Espanjassa.

LUE MYÖS:

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️