Atlético Madridista ja Chelseasta muistettava härkämäinen kärkimies Diego Costa on jälleen vapailla markkinoilla purettuaan äskettäin sopimuksensa Atlético Mineiron kanssa. Costan tulevasta seurasta on liikkunut moninaisia huhuja, ja tuorein niistä vie Costaa Italiaan.

Uuden omistajan Danilo Iervolinosta vuodenvaihteessa saanut Serie A:n sarjajumbo palkkasi pelaajahankinnoista vastaavaksi mieheksi Walter Sabatinin, joka hankki aikanaan AS Romaan useita nimekkäitä pelaajia. Nyt Sabatinin tehtävä on löytää Salernitanaan sellaisia pelaajia, joiden avulla paikka pääsarjatasolla säilyisi myös ensi kaudella.

Yksi Salernitanan listalla olevista kokeneista pelaajista on AS:n mukaan Diego Costa. Costa on saanut tarjouksia muun muassa Brasiliasta, mutta häntä on alkanut houkuttaa Eurooppaan paluu.

Sabatini halusi värvätä Costan jo aikanaan Bolognassa työskennellessään, ja valmistautuu nyt ilmeisesti uuteen intohimoiseen yritykseen. Salernitanassa Costa pääsisi pelaamaan rinta rinnan toisen maailmantähden Franck Ribéryn kanssa.