Belgialainen kulttipelaaja Radja Nainggolan on paljastanut OCW Sportin Twitch-kanavan haastattelussa, että hän olisi voinut siirtyä uransa aikana myös Chelseaan tai Juventukseen. Komeasta tukkamuodistaankin muistettava kovaotteinen keskikenttäpelaaja kuitenkin kertoi, ettei raha ole sanellut hänen seuravalintojaan.

– En piittaa hittoakaan rahasta. Jos olisin ajatellut rahaa, urani olisi ollut hyvin toisenlainen, nykyisin belgialaista Antwerpia edustava Nainggolan sanoi.

– Olisin voinut siirtyä Cagliarista Juventukseen, sillä hekin halusivat minut, mutta valitsin kuitenkin AS Roman. Olisin voinut myös mennä Chelseaan, mutta olin mieluummin oma itseni kaupungissa, jossa olen aina kokenut tulevani hyväksytyksi sekä pelaajana että ihmisenä.

– Ylsimme Roman kanssa Mestarien liigan välierään ja olin vakuuttunut, että jäisin sinne. Sitten seuraan kuitenkin tuli (urheilujohtaja) Monchi, eivätkä he enää halunneet pitää minua. Roma oli antanut tietyille agenteille mandaatin edustaa seuraa neuvotteluissa, ja he veivät myös agenttini. Silloin päätin lähteä, ja valitsin Interin seuratakseni (valmentaja Luciano) Spallettia, Nainggolan muisteli.

[readmore from=Nainggolan-Radja]

Nyt 33-vuotias Nainggolan pelasi Italiassa kaikkiaan 15 vuoden ajan edustaen Piacenzaa, Cagliaria, AS Romaa ja Interiä. Hän pelasi kaikkiaan 367 Serie A -ottelua, tehden niissä 48 maalia. Nainggolan voitti teoriassa myös mestaruuden viime kaudella, vaikka pelasikin Interissä vain neljässä alkukauden ottelussa. Tammikuussa hän siirtyi Cagliariin. Eniten otteluita ja parhaat vuotensa Nainggolan pelasi kuitenkin Romassa.

Viime kesänä Nainggolan teki kaksivuotisen sopimuksen Royal Antwerpin kanssa. Se on hänen ensimmäinen seuransa Italian ulkopuolella. Nainggolan on pelannut tällä kaudella 20 ottelua Belgian pääsarjassa. Tehosaldo näissä peleissä on kaksi maaia ja kolme maalisyöttöä. Lisäksi hän teki yhden maalin Eurooppa-liigan lohkovaiheessa.

Lähde: Football-Italia