Kolarin Kontio valmistautuu jo kovaa vauhtia Suomen Cupin ensimmäiseen otteluunsa. Seura tekee kovasti töitä lujittaakseen jalkapallon asemaa Kolarissa.

Kontio on Suomen Cupin mukana olevista seuroista pohjoisin. Vitosessa pelaava Kontio kohtaa Cupin ensimmäisellä kierroksella TP-47:n. Vaikka cup-tarina jäisikin lyhyeksi, on seuralla katseet jo pidemmällä.

Kolarin Kontio nimittäin lahjoittaa Kolarin neuvolan vauvapakettiin seuran logolla varustetun body-puvun sekä ikuisen kausikortin kaikille Kolarissa vuonna 2022 syntyville vauvoille. Taustalla on seuran 90 vuoden juhlavuosi.

– Kontion 90v-juhlavuoden teema on vauvasta vaariin. Jos muistetaan legendoja ja juhlistetaan tämän päivän sankareita, on tärkeää muistaa myös tulevia tähtiä. Kontio lahjoittaa yhteistyössä Kolarin neuvolan kanssa kaikille 2022 syntyville Kontio-bodyt ja ikuiset kausikortit, seuran Twitter-tilillä kerrotaan.

– Kolarin neuvolan jo ennestään muhkea ja lämmin vauvapaketti sai täksi vuodeksi lisää täytettä jalkapalloseura Kolarin Kontion 90-vuotislahjasta. Body ja ikuinen kausikortti tänä vuonna Kolarissa syntyville vauvoille, Kolarin kunta kirjoittaa Twitterissä.

Jos et näe alla olevia twiittejä, voit katsoa ne tästä.