Radja Nainggolan muistetaan varsin värikkäänä persoonana.

Keskikenttäpelaaja pelasi vuosikausien ajan Serie A:ssa, mutta siirtyi viime kesänä kotimaansa Belgian pääsarjaan.

OCW Sport haastatteli Nainggolania Twitch-kanavallaan.

Nainggolanilta tiedusteltiin mielipidettä pelaamistaan derbyistä. Nainggolan pelasi lukuisissa Rooman derbyissä ja muutamassa Milanon paikallisottelussa, eli Derby della Madonninassa.

Nainggolanin mukaan ihmiset elävät Derby della Capitalea huomattavasti suuremmalla tunteella kuin Milanon derbyä. Nainggolan edusti AS Romaa ja Internazionalea.

– Pelasin Derby della Madonninassa, mutta Milanon derbyssä kaikki ovat ystäviä keskenään. Kyse ei ole harjoitusottelusta, mutta ei se merkkaa niin paljon, voitatko vai häviätkö sen. Roomassa derbyssä on kyse elämästä ja kuolemasta. Roomassa sinua muistutetaan lopputuloksesta vielä kymmenen päivää myöhemmin. Milanossa häviät derbyn ja seuraavana päivänä voit mennä kävelylle keskustaan, eikä mitään tapahdu.

AS Roman tähtipelaajana pidetyn Nicolò Zaniolon odotetaan poistuvan seurasta kesällä. Italialaismedian mukaan hän siirtyisi kenties Juventukseen.

– Se on hänen päätöksensä. Sanon totuuden. Jos olisin pelannut sellaisessa AS Romassa, joka ei taistellut Serie A:n mestaruudesta, olisin lähtenyt sieltä. Taistelin AS Romassa sarjamestaruudesta ja tunsin joukkueen olevan vahva, mutta jos minun on tänä päivänä katsottava AS Romaa, en voi sanoa sitä vahvaksi joukkueeksi.

Lähde: Goal Italia

LUE MYÖS: Belgian kulttipelaaja paljasti kieltäytyneensä siirroista Chelseaan ja Juventukseen: ”En piittaa hittoakaan rahasta”