Diego Costa on parhaillaan vapaa agentti.

Costa ja Atlético Mineiro purkivat sopimuksensa noin kuukausi sitten.

Sen jälkeen Costan edustajat tarjosivat pelaajaa lukuisille eurooppalaiseuroille, mutta yksikään ei tarttunut täkyyn tammikuun siirtoikkunassa.

Useat seurat kieltäytyivät Costan hankkimisesta epäiltyään pelaajan fyysistä kuntoa. Costa on ollut viime vuosina jatkuvasti loukkaantuneena.

Costaa tarjottiin ainakin kolmelle La Liga -seuralle, italialaiseen Salernitanaan ja ranskalaiseen Saint-Étienneen, mutta kaikki kieltäytyivät Costan edustajien yhteydenotoista.

Costa on vapaa agentti ja voi siten siirtyä siirtoikkunan ulkopuolella uuteen seuraan. Turkkilaismedian mukaan Fenerbahçe on tehnyt Costalle loppukauden mittaisen sopimustarjouksen. Palkkatarjous vastaa Costan vaatimuksia ja osapuolet neuvottelevat parhaillaan sopimuksesta.

Sky Sport Italian Matteo Moretton mukaan Costa kieltäytyi Antalyasporin tarjouksesta, mutta on lähtökohtaisesti valmis liittymään Fenerbahçen vahvuuteen.

33-vuotias Costa edusti Atlético Mineiroa noin neljän kuukauden ajan ja voitti seurassa Brasilian pääsarjamestaruuden ja cupin.

Fenerbahçe on parhaillaan viidentenä Turkin pääsarjassa. Fenerbahçe kohtaa Konferenssiliigan pudotuspeleissä Slavia Prahan.