Ranskan liigassa paikasta ensi kauden Mestarien liigaan taisteleva Lyon vahvistui siirtotakarajalla paluumuuttaja Tanguy Ndombélélla sekä Brestistä tulleella Romain Faivrella, josta tuli Ligue 1:n siirtoikkunan kallein siirto. Ndombélé tuli Tottenhamista lainasopimuksella, johon sisältyy Lyonin osto-optio.

Ranskalaislehti L’Équipen mukaan Lyonin suunnitelmissa on tuoda seuraan kesällä kaksi muutakin seuran entistä pelaajaa. Ndombélé ei varsinaisesti ole Lyonin oma kasvatti, mutta nyt kiikarissa olevat Alexande Lacazette ja Corentin Tolisso ovat. Lyonin urheilujohtaja Vincent Ponsot vahvisti vielä keskiviikkona – joskin epäsuorasti – seuran kiinnostuksen kyseisiä pelaajia kohtaan.

27-vuotiaan Tolisson sopimus Bayern Münchenin kanssa päättyy ensi kesänä. Lyon kävi Bayernin kanssa keskusteluja Tolisson siirrosta jo tammikuun siirtoikkunassa. Nyt se kuitenkin tekee kaikkensa tuodakseen Tolisson kesällä kotiin. Kilpailu on tosin kovaa, sillä myös Real Madridin on kerrottu Tolissoa havittelevan.

Vapaille markkinoille on kauden päättyessä siirtymässä myös Arsenalin 30-vuotias kärkimies Lacazette. Vaikuttaa vahvasti siltä, ettei Lacazette ole lontoolaisseurassa jatkamassa, joten Lyon aikoo tehdä kaikkensa tuodakseen tähtihyökkääjän takaisin synnyinkaupunkiinsa.

Lähde: AS