Seurajoukkuejalkapalloilun tilasto- ja ennustepalvelu FiveThirdyEightin mukaan Mestarien liigan voitto menee tällä kaudella kaikkein todennäköisin Manchesteriin.

FiveThirtyEightin laskelmien mukaan Manchester City juhlii kauden päätteeksi ensimmäistä Mestarien liigan voittoaan 25 prosentin todennäköisyydellä. Manchester Unitedin voitto puolestaan näyttää erittäin epätodennäköiseltä. Cristiano Ronaldon tähdittämän United-miehistön mestaruudelle annetaan alle yhden prosentin todennäköisyys.

Vaikka todennäköisyydet ovat vastaan, ei Manchesterin punaisella puolella ole heitetty hanskoja tiskiin. Unitedin laitapuolustaja Luke Shaw’n mukaan joukkueella on täysi usko siihen, että kausi voi päättyä isokorvaisen nostoon.

– Joukkueena uskomme, että voimme voittaa Mestarien liigan. Ei ole mitään syytä, miksi emme voisi ajatella niin, Shaw sanoo Manchester Unitedin verkkosivuilla.

– Jotkut ihmiset pitävät minua tyhmänä sanoessani niin, mutta meillä on usko ja luottamus siihen, että voimme voittaa sen. Monet ulkopuoliset ihmiset eivät ajattele niin, mutta olen varma, että kaikilla tässä pukuhuoneessa – pelaajilla, valmennuksella ja henkilökunnalla – on sama usko, että voimme tehdä sen.

Manchester United kohtaa neljännesvälierissä Atlético Madridin. Otteluparin ensimmäinen osa pelataan keskiviikkona Wanda Metropolitanolla.