Arturo Vidalin sopimus Internazionalen kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

Kokenut keskikenttäpelaaja on jäänyt kuluvallakin kaudella pienelle vastuulle Interissä ja haluaisi jättää seuran kesällä.

TNT Sports haastatteli chileläispelaajaa, joka kertoi yllättävän avoimesti haluavansa pelata seuraavaksi brasilialaisessa Flamengossa. Flamengoa pidetään koko Etelä-Amerikan suurimpana ja parhaimpana seurana.

– Pidän paljon Flamengosta. Sydämeni suli, kun Flamengon puheenjohtaja antoi minulle heidän pelipaitansa. Unelmani on pelata Flamengossa ja odotan menestyväni siellä. Kun valmentajat haluavat sen toteutuvan, teen kaikkeni siirtyäkseni sinne. Toivon sen tapahtuvan hyvin pian.

Vidal tiedostaa, että pitkä ja menestyksekäs ura Euroopassa on tulossa päätökseensä.

– Urani Euroopassa voi päättyä. En tiedä, onko nyt oikea askel päättää se, mutta jos saan mahdollisuuden siirtyä Flamengoon, siirryn. Seuraava tavoitteeni on voittaa jotain Flamengon kanssa. Flamengo on Etelä-Amerikan paras seura.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Inter pettyi pelaajansa kommentteihin ja aikoo sakottaa häntä. Vidalilla on edelleen voimassa oleva sopimus Interin kanssa, eikä seura pitänyt siitä, miten hän puhui tulevaisuudestaan ja joukkuetoverinsa Alexis Sánchezin tilanteesta. Vidal kritisoi epäsuorasti Inter-luotsi Simone Inzaghia siitä, miten vähän peliaikaa hän on antanut Sánchezille.