Huuhkajien maaliskuun maaotteluihinkin valittu Urho Nissilä on tehnyt ensimmäisen maalinsa uuden seuransa Suwon FC:n paidassa Etelä-Korean K-liigassa. Nissilän joukkue voitti kotikentällään Daegu FC:n maalein 4-3.

Täydet minuutit ottelussa pelannut Nissilä onnistui maalinteossa 47. peliminuutilla, kun hän oli kärppänä paikalla ja tyrkkäsi maalivahdin torjuman paluupallon verkkoon. Suwon siirtyi 25-vuotiaan suomalaisen osumalla 3-2-johtoon. Daegu nousi myöhemmin vielä tasoihin, mutta Seung joo-Kim puski lopussa Suwonille 4-3-voittomaalin.

Nissilä oli ottelussa varsin tehokas, sillä Suwonin toinen maali syntyi hänen antamastaan kulmapotkusta.

Nissilä siirtyi Etelä-Koreaan tammikuussa. Kuuden pelatun K-liiga-ottelun saldo on nyt yksi maali ja kaksi maalisyöttöä. Myös ensimmäinen maalisyöttö syntyi kulmapotkusta. Sunnuntainen ottelu oli Suwonin kauden ensimmäinen kotipeli, sillä kaikki aiemmat pelinsä se oli pelannut vieraissa.

Nissilän maali on nähtävissä alla olevassa YouTube-klipissä, alkaen ajasta 7:43.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Urho Nissilä avasi kauden maalitilinsä, kun Suwon voitti Daegun 4-3. Nissilä kirjautti täydet minuutit. #Huuhkajat