Giorgio Chiellini lopettaa pian A-maajoukkueuransa.

Chiellini ilmoitti maanantaina lopettavansa maajoukkueuransa kesäkuun alussa, kun Italia ja Argentiina iskevät yhteen Wembleyllä. Chiellini voitti samaisella stadionilla viime kesänä Euroopan mestaruuden.

37-vuotias toppari on pelannut Italian A-maajoukkueessa 116 ottelua. Chiellinin tavoite oli osallistua marras-joulukuun MM-lopputurnaukseen, mutta Italia ei lopulta selvinnyt mukaan kisoihin.

– Jos olen kunnossa, pelaan viimeisen otteluni maajoukkueessa Wembleyllä, jossa elin maajoukkueurani ja kenties koko urani parhaan hetken. Se voitto oli erityinen. Argentiina-ottelu on varmasti viimeinen maajoukkueessa. On aika päästää paremmat pelaajat pelaamaan, Chiellini nauroi DAZN:lle.

Chiellinin sopimus Juventuksen kanssa kattaa vielä ensi kauden, mutta tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä, että sopimus puretaan kesällä ja Chiellini siirtyy vapaana agenttina MLS:ään pelaamaan uransa viimeisen kauden.

Chiellini on todellinen Juventus-legenda. Hän siirtyi seuraan kesällä 2005 ja on siitä lähtien edustanut Juventusta. Toppari on pelannut Juventuksessa 557 ottelua. Chiellini on voittanut Juventuksen paidassa yhdeksän kertaa Serie A:n mestaruuden.