Tunteet kävivät kuumana AS Roman ottelun jälkeen – ”Hän kävi maalivahtivalmentajamme kimppuun”

© Kuva: Getty Images

AS Roman keskikenttäpelaaja ja kapteeni Lorenzo Pellegrini sanoo, että Bodø/Glimtin päävalmentaja Kjetil Knutsen kävi italialaisten maalivahtivalmentajan kimppuun joukkueiden kohdattua torstaina Konferenssiliigan puolivälierien avausosassa.

Norjalaisseura kukisti Roman kotikentällään 2-1 ja selvisi siten jo kolmannesta tämän kauden kohtaamisestaan José Mourinhon suojatteja vastaan ilman tappiota. Viime syksynä Bodø/Glimt kaatoi Roman lohkovaiheessa ensin murskalukemin 6-1 ja sitten seurat päätyivät 2-2-tasapeliin.

Tunteet kävivät Pellegrinin mukaan torstaina kuumana vielä senkin jälkeen, kun joukkueet poistuivat kentältä.

– Äsken tapahui jotain todella epämiellyttävää, kommentoi Pellegrini Sky Sport Italialle.

– Pukuhuoneet ovat vastakkain. Heidän valmentajansa hyökkäsi juuri meidän maalivahtivalmentajamme kimppuun. Ensin hän sanoi muutaman jutun hänelle ja sitten hän kävi fyysisesti kiinni.

– Se on todella surullista, koska tällainen käytös on loukkaus Romaa, pelaajia ja taustahenkilöitä kohtaan. Se on häpeällistä.

– Olen rehellisesti sanottuna vieläkin järkyttynyt siitä, mitä juuri näin. Se oli kerrassaan häpeällistä. Nyt me haluamme lähettää Bodøn kotiin, myös sen takia, mitä kentällä tapahtui.

Sky Sport Italian mukaan paikallinen poliisi kuulusteli Knutsenia, Roman maalivahtivalmentajaa Nuno Santosia ja tilanteen nähneitä pelaajia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.