Bayern München on tiedottanut ensimmäisestä uudesta tulevan kauden hankinnastaan. Seuraan siirtyvä pelaaja on 24-vuotias laitapuolustaja Noussair Mazraoui. Mazraouin hankinnasta oli liikkunut aiemmin jo hyvin vahvoja huhuja, mutta nyt siirto on virallinen.

Bayern ja Mazraoui sopivat nelivuotisesta, vuoteen 2026 ulottuvasta sopimuksesta. Siirtokorvausta hyökkäävästä oikeasta laitapakista ei tarvinnut maksaa, sillä Mazraouin sopimus hänen kasvattajaseuransa Ajaxin kanssa päättyi. Mazraoui oli pelannut koko tähänastisen uransa Ajaxissa. A-maajoukkuetasolla hän on edustanut Marokkoa.

– Noussair Mazraoui on seuraava rakennuskivi, jolla vahvistamme joukkuettamme. Meillä on jälleen ensi kaudella suuria tavoitteita, ja Noussair Mazraouin kaltaiset pelaajat parantavat mahdollisuuksiamme, Bayernin johtokunnan puheenjohtaja Oliver Kahn kommentoi.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Mazraoui saa Bayernissa tiettävästi noin kahdeksan miljoonan euron vuosipalkkaa. Hänen hankintansa myötä oikeana laitapakkina paljon pelannut Benjamin Pavard huhkinee jatkossa enemmän Bayernin keskuspuolustuksessa.

Mazraoui ei jää välttämättä ainoaksi Ajaxista Bayerniin siirtyväksi pelaajaksi, sillä bundesliigajätti on kiinnostunut myös nuoresta keskikenttäpelaajasta Ryan Gravenberchistä. 20-vuotiaan Gravenberchin sopimus ulottuu vuoteen 2023, joten hänestä pitäisi maksaa siirtokorvaus.

Ajax pyytää Gravenberchistä tiettävästi 30 miljoonaa euroa, eikä Bayern ole vielä ihan näin korkeaan korvaukseen suostunut. Neuvottelut jatkuvat.

Lähde: Transfermarkt